• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

19:30

RIVAL ZVEZDE SE SILNO POJAČAO! Stigao reprezentativac, sada su još MOĆNIJI! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

RIVAL ZVEZDE SE SILNO POJAČAO! Stigao reprezentativac, sada su još MOĆNIJI! (VIDEO)

Podeli vest

Ekipa Trabzona angažovala je turskog reprezentativca Jusufa Jazičija iz Lila, koji se ponovo vratio u domovinu

Ovog igrača želeli su Šalke i Verder iz Bremena, Lil je bio zadovoljan njegovim predstavama na početku sezone kada se ponovo ustalio u startnu postavu, ali onda - transfer! On će narednih godinu dana provesti na pozajmici u redovima turskog šampiona Trabzona, rivala Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope.

Turci žele da prezime u Evropi, iako su prodali Andreasa Kornelijusa, ali stigla je zamena u liku Maksija Gomeza iz Valensije. Tu su i Mark Bartra, Enis Bardi kao i Mahmud Hasan Trezege, te sa Jazičijem, ovaj tim zaista deluje respektabilno.

Foto: Reuters

Jusuf Jaziči je novi igrač Trabzona

Jaziči je u šampionskoj sezoni Lila bio sjajan zajedno sa zemljakom Burakom Jilmazom. Te sezone je dao sedam golova u Ligi 1 i isto toliko u Ligi Evrope na svega sedam utakmica. Ostaće upamćeno da je Sparti iz Praga i Milanu davao po het-trik i to u prve tri runde grupne faze drugog po redu Uefinog takmičenja.

Reprezentativac Turske je baš u Trabzonu počeo karijeru, dok je nedavno dao spektakularan gol za Lil protiv Ažaksioa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija