• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

12.09.2022

09:00

SRPSKA MANEKENKA I FUDBALER FIORENTINE IZNENADILI EKIPU INFORMERA! Sofija i Luka na intervju stigli na trotinetu i biciklu (VIDEO)

Informer

Fudbal

SRPSKA MANEKENKA I FUDBALER FIORENTINE IZNENADILI EKIPU INFORMERA! Sofija i Luka na intervju stigli na trotinetu i biciklu (VIDEO)

Podeli vest

Sofija Milošević i Luka Jović na dogovoreni intervju sa ekipom Informera stigli na krajnje neobičan način - ona na biciklu, a on na trotinetu. To je bila Lukina ideja, uvek ima lude predloge, kaže atraktivna plavuša

Priznajte da nas niste ovako očekivali, uz prepoznatljiv široki osmeh dobacuje Sofija Milošević dok u centar Firence stiže tip-top skockana sa štiklama i na biciklu! Njen suprug Luka Jović, koji na fudbalskom tržištu vredi više desetina miliona evra, pored nje vozi - trotinet.

Verovatno je šok na licu naših novinara govorio više nego bilo koje reči, jer Sofiju i Luku zaista nismo očekivali u takvom izdanju.

Kačket je kamuflaža

Kad sa atraktivnom manekenkom i doskorašnjim fudbalerom Real Madrida dogovorite susret u jednom od najpoznatijih restorana u Firenci, onda očekujete da se popularni par pojavi u besnom automobilu, da ih doveze lični šofer ili barem "namunjeni" taksi.

Ne bi vas iznenadilo da im u pratnji bude i obezbeđenje ili da se totalno maskiraju kako bi se sakrili od kamera i znatiželjnih pogleda stanovnika ovog italijanskog grada i uvek prisutnih turista.

Foto: Informer

- Pa kamuflirali smo se, Luka je stavio kačket - šali se Sofija, dok oboje uredno parkiraju svoje "limuzine", a onda putem mobilnih aplikacija uredno plaćaju vožnju.
Zanimljivo je i nama i prolaznicima što se Luka i Sofija ponašaju kao sav normalan svet, pa se svi hvatamo telefona i foto-aparata da bismo ovekovečili neobičnu situaciju.

- To je bila Lukina ideja. Uvek ima neke lude predloge, a sad nam je bilo zgodno da se kroz uske uličice provučemo ovako. Ne možemo kolima u centar, plaćaju se velike kazne, a nismo uspeli da dobijemo taksi - objašnjava Sofija i dodaje:

- Tako smo i tokom boravka u Madridu često vozili trotinete. Bilo nam je lakše da se tako krećemo kroz gužvu u saobraćaju, a i nekako smo ostajali neprimećeni. Valjda zato što niko nije očekivao da nas vidi na trotinetu.

Foto: Informer

Luka i Sofija Milošević

Luka je kao igrač Real Madrida bio pod lupom španske javnosti i navijača i svaki njegov korak se pratio s posebnom pažnjom. Isto je i u Firenci, gde su ga dočekali kao Boga. Međutim, susret sa poznatim parom odigrava se nepunih 48 sati pošto je Fiorentina igrala utakmicu sa Juventusom, a

Luka promašio penal koji bi verovatno značio pobedu (1:1). Klubovi iz Firence i Torina imaju bogatu istoriju međusobnih sukoba, pa su razvili rivalitet i mržnju kakvi se retko sreću u Italiji.

Utučen zbog penala

Jović je pomalo neraspoložen zbog promašaja, ali uspeva i da se našali.

- Verovatno mi zato sad niko ne prilazi. Drugačije bi bilo da sam ga dao, a dobro sam šutnuo - kaže Luka i na telefonu još jednom gleda snimak kad je izveo jedanaesterac:

- Krivo mi je, ali znao sam da će mi biti turbulentna sezona, sa usponima i padovima, jer dugo nisam igrao. Ali biću opet onaj stari.

Luka, hajde da vežbamo ples za svadbu

Dok smo večerali u Sofijinom i Lukinom omiljenom restoranu u centru Firence, u lokalu je svirala muzika. U jednom momentu, Sofija se našalila sa Lukom:
- Hajde da plešemo, treba da vežbamo za svadbu - nasmejala se manekenka, a fudbaler joj je umesto plesa ponudio poljubac.
Ne ide da igra samo dva dana nakon što je promašio penal.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija