• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

08:33

NOVI PAZAR NA NOGAMA! Transfer bomba! Bivši reprezentativac među Pazarcima, a bio je blizu Partizana?

Starsportphoto©

Fudbal

NOVI PAZAR NA NOGAMA! Transfer bomba! Bivši reprezentativac među Pazarcima, a bio je blizu Partizana?

Podeli vest

Bivši reprezentativac Srbije Adem Ljajić i dalje je bez kluba, a mogao bi da se vrati u Superligu

Mogao bi Adem Ljajić (31) da obuče dres Novog Pazara, sa čijim fudbalerima trenira već neko vreme i sada je fotografisan čak i u klupskoj opremi. 

Adem Ljajić i Novom Pazaru

Kao slobodan igrač mogao bi da postane "bomba" ovog prelaznog roka u Srbiji, bez kluba je otkako mu je ovog leta istekao trogodišnji ugovor sa Bešiktašom.

 

To je dodatno podgrejalo spkulacije, a s obzirom na ambicije kluba u ovoj sezoni možda dođe i do dogovora. Ljajić bi mogao da postane najveće pojačanje u istoriji Novog Pazara. 

Ljajić je u karijeri pored Partizana igrao za Fiorentinu, Inter, Romu, Torino i Bešiktaš. Celu prethodnu sezonu presedeo na tribinama u Bešiktašu. Pre nego što je počeo da trenira u Novom Pazaru spekulisalo se o povratku u Partizan. Ipak nije došlo do dogovora.

- Svi igrači su dobrodošli koji mogu da doprinesu. Nisam za dovođenje čisto da bi se dovelo. Ljajić je jedan od onih koji mogu da naprave razliku. Ipak, nije imao mnogo utakmica prošle sezone. Ako dođe, potrebno je da budemo strpljivi kako bi bio u staroj formi - rekao je pre nekoliko nedelja trener Partizana Gordan Petrić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija