• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2022

15:48

UŽAS! U divljanju navijača jedan TEŠKO RANJEN! Devojka očajna: Raketa ga je pogodila u VRAT!

Tanjug

Fudbal

UŽAS! U divljanju navijača jedan TEŠKO RANJEN! Devojka očajna: Raketa ga je pogodila u VRAT!

Podeli vest

Jedan navijač Ajntrahta teško je povređen uoči meča drugog kola Lige šampiona sa Olimpikom, koji je odigran sinoć u Marseju, prenose nemački mediji

Navijač Ajntrahta, čije je ime Mihal, doputovao je u Marsej sa devojkom Kristinom da bi pratio duel svog kluba sa Olimpikom. Tokom okršaja navijača dva kluba pirotehničkim sredstvima uoči početka meča na stadionu "Velodrom" pogođen je raketom u vrat. On je u padu sa tribine slomio vratni pršljen i tri rebra, a trenutno se nalazi u bolnici u Marseju gde će biti operisan.

Njegova devojka Kristina priznala je da nije očekivala da nereda bude na stadionu iako ih je bilo po Marseju.

Foto: Tanjug

 



- Ubedila sam Mihala da ipak odemo na stadion. Pomislila sam: valjda neće biti toliko loše. Ali otišlo je sve po zlu. Nismo bili na stadionu ni 10 minuta kada je doletela raketa. Pogodila ga je u vrat, pomislila sam da mu je pokidana karotidna arterija. Bila sam sa njim na intenzivnoj nezi do jutros. Svestan je, ali se ne oseća nimalo dobro- izjavila je Kristina za nemački "Hesenšau".

Ajntraht je pobedio Olimpik 1:0 golom Jespera Lindstroma u 43. minutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija