• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

06:38

DROGA GA JE UNIŠTILA! Igrao je za Inter, ludovao sa Ruskinjima, a sad radi kao moler da bi preživeo!

Prtintskrin

Fudbal

DROGA GA JE UNIŠTILA! Igrao je za Inter, ludovao sa Ruskinjima, a sad radi kao moler da bi preživeo!

Podeli vest

Fabio Maćelari je nosio dres Intera, zarađivao je milione, a sada radi kao moler da bi preživeo, dok je jedno vreme bio konoba i u pekari

Fabio Maćelari u 26. godini stigao u Inter, koji ga je doveo za sedam miliona evra, i to je bio vrhunac karijere, pošto je ubrzo njegovim životom zagospodario kokain, pa se od fudbala oprostio u tridesetim godinama.

Zarađivao milione

Danas Maćelari ima 48 godina i radi kao zidar u Amatrićeu u građevinskoj firmi koja radi na obnovi opštine Lacio razorene u potresu 2016. godine, prenosi Sportsport.ba. Tamo živi sa sinom Mateom. Često se vraća u Kaljari, gde je igrao u dve različita navrata i upoznao bivšu suprugu.

- Moj dečački san? Imam neke vrlo snažne slike koje još uvek imam ispred sebe - rekao je pre nekoliko godina u podkastu Luke Kasadeija:

- Onu utakmice na San Siru, gde su me vodili da gledam derbi meč Milana i Intera. Sećam se kada sam vidio igrače kako ulaze na teren pred punim stadionom, stvar koja mi je pala na pamet bila je "i ja ću igrati ovde" i to nije bilo nešto za reći, već sam igrao. Rođen sam za ovo.

Foto: Prtintskrin

 

Ali, kada je osvratio san, umesto fudbala droga je zavladala Maćelarijem životom.

- U trenutku povratka na teren s Bolonjom četiri meseca i po nakon operacije radili su analize, otišao sam u Porto Ćervo za vreme praznika, iznajmio sam brod, došle su mi dve Ruskinje, tu je bila luda zabava i onda je raskinut ugovor s Bolognom.

Vlasniku Kaljarija je svojevremeno priznao da redovno uzima kokain dok igra za njegov klub.  Postao je zavisnik, ogromne količine novca trošio je na drogu, a igračka karijera polako se gasila, pa je već sa 30 godina počeo da se "razvlači" po amaterskim klubovima u Italiji. Tada je počeo da radi dodatne poslove kako bi preživljavao.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17