• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

07:35

BRUKA I SRAMOTA! OSULI PALJBU PO TADIĆU: Mora da ućuti, a ne da viče na saigrače! Lišite se bede!

Reuters

Fudbal

BRUKA I SRAMOTA! OSULI PALJBU PO TADIĆU: Mora da ućuti, a ne da viče na saigrače! Lišite se bede!

Podeli vest

Ajaks je razbijen u trećem kolu Lige šampiona, Napoli je pobedio 6:1 i naneo im jedan od najtežih poraza u istoriji, a na udaru je Dušan Tadić

Legenda kluba optužuje kapitena Dušana Tadića da je kriv za debakl "kopljanika".

Tadić je isključen je u 73. minutu i biće suspendovan za narednu utakmicu, a Rafael van der Vart je odmah posle utakmice kritikovao srpskog fudbalera bez dlake na jeziku.

- Tadić je potpuno van forme. Imam poštovanje za njegovu karijeru, ali nekada dođe vreme kada morate da ga izvedete sa terena. Morate da ga lišite ove bede, pa čak i navijači hoće da se to desi. Samo Alfred Šruder ne misli o tome - rekao je Van der Vart. 

Foto: reuters

Dušan Tadić na udaru legende

Teo Jansen, inače bivši vezista Ajaksa i Tventea, takođe je pljuvao po Srbinu.

Tadić samo treba malo da ćuti – oštro je krenuo analitičar Teo Jansen, bivši vezista Ajaksa i Tventea.

Imam osećaj da postoji određena iritacija unutar grupe što se menjaju isti igrači i da postoje neke nedodirljivi u startnoj postavi – rekao je Jansen i aludirao na Dejlija Blinda, koga je okarakterisao da igra jako loše.

Tadić više ne pravi razliku. Kapiten je, trebalo bi da ima manire, a sve vreme pokazuje i viče na saigrače. Bolje da uradi neke logične stvari sa loptom u nogama. Pa, protiv Napolija ih je izgubio najviše. Zaista dramatično.  Da smo Vesli i ja u svlačionici sada bismo rekli "Ne mogu da verujem da taj momak igra svaki put. Ne može više ništa" – oštar je bio Jansen.

Foto: Reuters

Dušan Tadić

Van der Vart i Jensen nisu jedini koji su bez srama kritikovali  Tadića za krizu u Ajaksu. Vesli Snajder je nedavno rekao nešto slično.

- Tadićeva forma polako deluje sramotno... Kao da je potpuno van forme. U ovom trenutku morate da mu prekratite muke i stavite ga na klupu. Kapiten je tima, ali može da bude i kapiten tima tako što će dati i drugim igračima šansu", rekao je Vesli Snajder koji smatra da "već neko vreme Tadić nije svoj.

Foto: Reuters

Rafael van der Vart kritikuje Dušana Tadića

Tadić je posle poraza od Napolija bio brutalno iskren.

- Počeli smo dobro, poveli 1:0 ali onda smo napravili dve, tri greške i već je bilo 1:3 i potpuno drugačija utakmica. Izgubiti 1:6 je nedopustivo. Ne valja ni za samopouzdanje, cela svlačionica je klonula. Odmah sutra moramo da vidimo šta je pogrešno i da dignemo glave. Neće biti lako ali mora da bude tako - rekao je Tadić posle meča, koga su kao i ostale igrače Ajaksa navijači ispratili zvižducima.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija