• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

09:59

PO*NO SUDIJA ISKASAPIO BARSELONU! Slovenac orgijao sa Tijanom Ajfon, sad ga trener Barse optužio za krađu! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

PO*NO SUDIJA ISKASAPIO BARSELONU! Slovenac orgijao sa Tijanom Ajfon, sad ga trener Barse optužio za krađu! (VIDEO)

Podeli vest

Trener Barselone Ćavi Ernandez bio je besan posle poraza od Intera (1:0) u trećem kolu Lige šampiona, pa je udario na sudiju Slovenca Slavka Vinčića

U 90. minutu utakmice Slavko Vinčić i pomoćnici gledali su VAR, ali na kraju nisu videli da ima elemenata za penal. Delovalo je da je Denzel Damfris igrao rukom u kaznenom prostoru u poslednjim momentima meča, ali penal nije dosuđen za Barselonu.

Ćavi je bio toliko ljut, pa je pretio i sudijama, a nije mogao da se kontroliše posle utakmice. 

 

 

- Popi**** sam zbog svega, To je nepravda, već sam  rekao da sudije moraju da se oglase jer ništa ne razumem. Sudija nije hteo da mi  objasni svoje odluke na kraju meča - rekao je Ćavi i ispalio da je sudija jedini krivac za poraz, kao da je Inter namerno zanemarivao negu terena kako bi Kataloncima otežao posao.

Slavko Vinčić godinama je u centru pažnje nakon što je priveden u aferi "Kristal" zajedno sa Tijanom Ajfon. Ali, se samo nekoliko meseci kasnije vratio na posao. Vinčić je bio u grupi ljudi koji su uhapšeni u akciji "Kristal", kada je privedeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Među njima je bila i pomenuta starleta Tijana Ajfon sa drugaricama, a mediji su isticalii da je u pitanju bila i prostitucija.

Foto: reuters

Sudija Slavko Vinčić

- Najveća greška u mom životu - rekao je sudija pre dve godine:

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo. I odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude. Posle toga su me pustili, tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju - kazao je Vinčić.

 

Nije trebalo da izgubimo ovaj meč. Zaslužili smo da pobedimo, ali je sudija imao drugačije ideje! Može se reći i da je Inter manipulisao sa visinom trave kako bi nas usporio i uticao na naše pasove. Pogledajte Real Madrid, oni nikada nemaju ovakve probleme u Ligi šampiona, samo mi.

Ćavi traži da sudije obavezno da održe konferenciju za medije posle mečeva.

Mislim da bi sudije trebalo da drže pres konferencije i da objašnjavaju svoje odluke. To je jako bitno za fudbal, kako bismo bolje razumeli zašto donose odluke.

Inače, nijedan trener pre njega nije uspeo da izgubi tri susreta zaredom na gostujućem terenu u istoriji Barselone.Kataklonci su poraženai dva puta od Bajerna i sada od Intera na gostujućem terenu.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
beogradski

pre 1 godinu

Pravila kažu:- Sledeće situacije neće dovesti do slobodnog udarca, osim u gore navedenim primerima: a) kada lopta dotakne igračevu ruku/šaku direktno se odbivši od njihovog tela ili tela drugog igrača koji je u neposrednoj blizini Očigledno je da se lopta odbila prvo od glave igrača, nema sporne situacije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija