• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

13:20

ČEKA NAS AUTOBUS GRUPA! Piksi o RIVALIMA u kvalifikacijama! Jedna stvar ga NE INTERESUJE! Evo kako je nazvao PROROČNIKA Drulovića! HIT!

Starsportphoto

Fudbal

ČEKA NAS AUTOBUS GRUPA! Piksi o RIVALIMA u kvalifikacijama! Jedna stvar ga NE INTERESUJE! Evo kako je nazvao PROROČNIKA Drulovića! HIT!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije imala je nikad bolji žreb za Evropsko prvenstvo u Frankfurtu, pa će na takmičenje Starog kontinenta koje nacija čeka 22 godine, igrati u kvalifikacijama protiv Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije

Selektor Orlova Dragan Stojković Piksi smireno je prihvatio rivale na žrebu, bez preterane euforije, dok se cela nacija radovala više nego povoljnim rivalima u grupi G.

- Nema potrebe da se čestita. Rekao sam i ranije da ko god da dođe od protivnika, mi imamo svoje ciljeve. Nema tu prevelike priče. Otvorena grupa, možda skoro pa i komšijska, možemo svugde autobusom. Imamo dovoljno vremena da izanaliziramo svakog rivala. Ne inetersuju me protivnici, fokusiran sam na naš tim, ali moramo i sa njima da se pozabavimo - rekao je selektor Srbije za TV Arena sport i nastavio:

- Ima dovoljno vremena da se isprate sve ekipe i dođe do analize, da znamo malo bolje s kim igramo.

Legendarni kapiten nacionalnog tima na klupi Orlova, imao je priliku da se u Frankfurtu susretne sa velikim brojem prijatelja posle žreba.

- Bilo je mnogo ljudi, video sam Deju, Krstajića, svi smo mi prijatelji, sad ćemo se sresti u ulozi proitvnika, sve je to fudbal.

Otkrio je Piksi da u nedavnom susretu sa Dejanom Savićevićem u Crnoj Gori nije pričao o mogućem sastajanju u istoj kvalifikacionoj grupi.

- Nismo pričali o ovome, kroz razgovor se možda provuklo da ne bi trebali da se nađemo, ali na kraju krajeva zašto da ne. Čeka nas dobro druženje u Podgorici i ovde.

Foto: Starsportphoto©

Dragan Stojković Piksi ubeđen je u plasman na Evropsko prvenstvo

Srbija ako ne prođe kvalifikacije, ima obezbeđen baraž, glasilo je pitanje za selektora:

- Kakav baraž? Ne razmišljam o baražu, cilj je da idemo u Nemačku, o trećem mestu i baražu apsolutno ne razmišljamo. Učinićemo sve da posle 24 godine budemo na Evropskom prvenstvu. Biće to dobro na kraju.

Proslavljeni reprezentativac i Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović je pogodio apsolutno sve protivnike, koje će Srbija dobiti u Frankfurtu!

- Zato je on u stručnom štabu, čovek je baba Vanga! Super, čestitam mu na tome. Još da pogodi šta ćemo u Kataru da napravimo... - u šali je rekao selektor Orlova.

Napomenuo je Piksi da je Katar trenutno u glavama svih u nacionalnom timu.

- To je najvažnije, ono što nas očekuje, Svetsko prvenstvo. Biće par dana priče o žrebu, komentara ovakvih i onakvih, da hoćemo - hoćemo, dal možemo? - možemo, dal ćemo otići? - otićićemo i to je to - istakao je Dragan Stojković Piksi za TV Arena sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija