• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

13:27

IMAMO "BABA VANGU" U REPREZENTACIJI! Drulović pogodio sve rivale, Piksi ga upitao: Šta ćemo uraditi u Kataru?

Starsportphoto

Fudbal

IMAMO "BABA VANGU" U REPREZENTACIJI! Drulović pogodio sve rivale, Piksi ga upitao: Šta ćemo uraditi u Kataru?

Podeli vest

Neposredne pre početka žreba za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, Ljubinko Drulović je pogodio celu grupu Srbije, što je oduševilo i selektora Dragan Stojkovića Piksija

Reprezentacija Srbije će igrati u grupi G zajedno sa: Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom. 

Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović  pre žreba je se predvideo i oduševio selektora. 

- Zato je on u stručnom štabu. Čovek je "Baba Vanga", čestitam mu na tome. Još samo da pogodi šta ćemo u Kataru da napravimo. Dobro je sve ovo. Najvažniji je Katar, fokusiraćemo se na to. Hoćemo na EP, možemo i otići ćemo tamo, nema tu mnogo filozofije - rekao je selektor.

Foto: printscreen

 

- Rekao sam i ranije, ko god da dođe od protivnika mi imamo svoje ciljeve. Nema tu prevelike priče. Jedna vrlo otvorena grupa, skoro pa komšijska. Možemo svuda autobusom, da uštedimo koji dinar jer ne moramo avionom. Ne interesuju me protivnici, fokusiran sam na naš tim. Moramo da imamo određene informacije kao svi treneri, žreb je završen, ima vremena da se isprate sve ekipe malo bolje - dodao je o žrebu Piksi, koji će morati protiv prijtelja.

- Video sam Deju, Krstajića... Svi smo mi prijatelji, sad ćemo se sresti kao neki protivnici, ali sve je to fudbal. Nismo pričali o žrebu. Možda negde kroz razgovor da se provuklo, da ne bi možda voleli.... Ali ko to može da odredi, biće nam drago da se vidimo u Beogradu i Podgorici.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija