• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

15:25

Poznato kada Zvezda i Partizan igraju odložene utakmice u Superligi!

Starsportphoto

Fudbal

Poznato kada Zvezda i Partizan igraju odložene utakmice u Superligi!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan odigraće mečeve zaostalog 5. kola u četvrtak 20. oktobra

Mečevi Zvezde i Partizana odloženi si zbog  obaveza "večitih rivala"  u evropskim kvalifikacijama.

Prvobitno je trebalo da se mečevi igraju još 6. avgusta, ali zbog Zvezdinih kvalifikacija za Ligu šampiona i Partizanovih za Ligu Evrope, sve je odloženo. Direktor takmičenja Aleksandar Pivić odredio je nove termine odigravanja koji su zakazani za četvrtak, 20. oktobar.

 

Sada će Partizan na svom stadionu od 17 časova ugostiti Napredak, dok Zvezda od 19 časova u derbiju kola igra u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Zvezda je trenutno lider Superlige sa 32 boda iz 12 odigranih utakmica, dok Partizan iz isto toliko odigranih mečeva ima 27 bodova i trenutno je na četvrtom mestu, ali uz dva meča manje od TSC-a i jedan od Čukaričkog, koji dele drugo mesto sa po 29 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Zvezda i Partizan već ovog četvrtak opet izaze na teren. Crveno-beli igraju od 21 čas protiv Ferencvaroša u Mađarskoj, dok u Humskoj gostuje Keln (18.45), koji su crno-veli pobedu sa 1:0 pre nedelju dana u Namačkoj. Šampion Srbije je na Marakanu prošlog četvrtka deklasirao Mađare sa 4:1.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kikkoko

pre 1 godinu

OK, 20 oktobra se igra Pfc-Napredak i Vosa-Zvezda iz 5 kola, ali nije objavljen termin igranja zaostalih meceva Pfc-Spartak i Cukaricki-Zvezda iz 7 kola SL? Zanmljivo, novinari svih nasih medija kao curke, niko da priupita veselog Pivica o tome a on jos gori od njih, kao da to neodigrano kolo za Zvezdu i Pfc kao da ne postoji.Poznata je je naklonost medija rema Zvezdi,i to je neka vrsta neizbeznog kala u njenu korist,ali je neshvatljivo da to FSS prakticno odobrava, sto ne bi smelo da se dogadja!! Sve je to prikrivanje ocigledne neregularnosi ovog sampionata. Moram reci da ova odlaganja puno vise pomogla Zvezdi jer njeni odlozeni mecevi su puno tezi nego Partizanovi.Velika je verovatnoca da bi Zvezda pre bila ranjivija da je igrala posle Evrope meceve sa Vosom i Cukom, za razliku od Pfc ,koji bi u takvoj situaciji imao puno lakse protivnike. Nikoga uveriti ne mozete da je to rgularnost SL!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija