• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2022

12:02

OVO RETKO VIĐAMO U SRPSKOM FUDBALU! Gospodski potez Gordana Petrića, priča o Zvezdi posle pobede Partizana!

Starsportphoto

Partizan

OVO RETKO VIĐAMO U SRPSKOM FUDBALU! Gospodski potez Gordana Petrića, priča o Zvezdi posle pobede Partizana!

Podeli vest

Trener Partizana Gordan Petrić čestitao je svojim igračima nakon pobede u Kelnu (1:0) u sklopu Lige konferencija, a onda je uradiio nešto što se retko viša u Srbiji

Pre Partizana u Ligi EVrope je igrala Crvena zvezda i ponizila je Ferencvaroš na "Marakani" sa 4:1, Gordan Petrić je posle trijumfa njegovih pulena u Nemčkoj pomenuo večitog rivala.

- Pre nas je igrala Zvezda, uzela je bodove, mi smo uzeli bodove. To je vrlo bitno za srpski fudbal, da se nastavi, da imamo i one tamo godine direktnog učesnika u Ligi šampiona što je veoma, veoma bitno za sve nas - kazao je trener Partizana Gordan Petrić.

- Čestitam igračima, da se zahvalim navijačima koji su prešli ovoliki put, da prenesem mojoj porodici da sam dobar, da ne treba da se sekiraju zbog mog fudbalskog, trenerskog posla. Uvek nešto ubacim što nema veze sa fudbalom, ali dobro.

 

Foto: Tanjug

 

Petrić je otkrio šta je rekao igračima pre utakmice protiv Kelna. 

- Ono što pričam igračima, pričam i novinarima, ljudima iz kluba i drugarima. Rekao sam da je večeras lagana utakmica. Da me pogrešno ne shvatite, lagana jer igraju protiv dobre ekipe na dorbom stadionu sa dobrim navijanjem. Da se opuste i da pruže ono što mogu da pruže. Morali su da odrade neke zadatke, videlo se da su odradili neke zadatke, da su bili mirniji na pasu, mogli smo da damo još neki gol. Danas sam rekao pred utakmicu da se opuste i pruže maksimum.

Foto: Tanjug/AP

 

Nadaju se navijači da će crno-beli nastaviti u istom ritmu.

- Nisam ništa zamišljao, prošao sam ovakvih situacija i kao igrač i kao funkcioner. Ići ću od treninga do treninga i od utakmice do utakmice. Ovo se slaže, svestan sam šta nosi fudbalski život, da sledeće nedelje izgubimo, sve se vraća na nulu. Lepo je za sada, videćemo šta će se desiti u nedelju. Ako tada kiksnemo, sve će se vratiti na staro.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija