• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

11:08

ZBOG STANKOVIĆEVOG POTEZA USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Pogledajte majstoriju srpskog trenera! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ZBOG STANKOVIĆEVOG POTEZA USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Pogledajte majstoriju srpskog trenera! (VIDEO)

Podeli vest

Trener Sampdorije Dejan Stanković izveo je jedan od poteza kola u Seriji A, koji je mnogima promakao

Setio se Žoze Murinjo pre meča Rome i Sampdorije (1:0) pogotka koji je Dejan Stanković postigao u Đenovi u dresu Intera, a doskorašnji trener Zvezde pokazao je da bi opet mogao da obuje kopače.

U jednom trenutku meča lopta je išla ka klupi Sampdorije. Stanković je bio spreman, pa je potvrdio onu čuvenu -  "forma je prolazna, klasa je večna".

Kamere su uhvatile strašan trenutak, izveo je potez na kom bi mu mnogi fudbaleri pozavideli, a snimak se brzo proširio na društvenim mrežama. 

Pogledajte! 
 

 

 

Nešto slično je radio je selektor Dragan Stojković na klupi Nagoje.

 

Posle meča Rome i Sampdorije Murinjo je zagrlio Stankovića i poručio da je Srbin poseban momak.

- Zadovoljan sam kako igrom, tako i rezultatom. Zaslužena pobeda zbog koje sam vrlo srećan. A srećan sam jer smo slavili protiv tima koji je izgarao za svaku loptu čitavim tokom utakmice. Stankoviću šaljem zagrljaje, on je poseban tip i zna da ga mnogo volim - rekao je Murinjo posle meča.

Gol Stankovića sa 50 metara, dok je igrao u Interu

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija