• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

18:02

KLADIONICE PROMENILE MIŠLJENJE! Prvo su OTPISALE Srbiju, a sada Orlovi... Evo ko je PRVI FAVORIT da OSVOJI Boginju!

Starsportphoto

Fudbal

KLADIONICE PROMENILE MIŠLJENJE! Prvo su OTPISALE Srbiju, a sada Orlovi... Evo ko je PRVI FAVORIT da OSVOJI Boginju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na Mundijalu u Kataru, na kome startuje 24. novembra utakmicom protiv Brazila

Svetske kladionice, posle izvlačenja grupa, nisu davale šanse Orlovima da će proći grupu u konkurenciji Brazila, Švajcarske i Kameruna, ali se sada i to promenilo.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima izabranika Dragana Stojkovića Piksija u Ligi nacija i plasmana u A rang ovog takmičenja, srpskim fudbalerima su prema bukmejkerima značajno skočile šanse.

Prema najnovijim kvotama na poznatoj svetskoj kladionici, najveće šanse za osvajanje Mundijala daju se prvom rivalu Orlova u Kataru - Brazilu. Kvota da će Selesao osvojiti Boginju u Dohi je 5.00.

Bukmejkeri veruju da je došao red da neko van Evrope osvoji Svetski šampionat, obzirom da su četiri poslednja pobednika Mundijala bila sa Starog kontinenta (Francuska 2018, Nemačka 2014, Španija 2010, Italija 2006).

Poslednji kome je to učinio bio je upravo Brazil pre 20 godina, kada je u Jokohami savladao Nemačku rezultatom 2:0.

Potom sledi Francuska, sa kvotom 7.00, a odmah iza njih kotira se Argentina, sa kvotom 7.50.

Što se tiče Piksijeve čete, Orlovi su 13. favorit sa kvotom 81.00.

Interesantno da kladionice isti koeficijent daju i na Švajcarsku, rivala srpske selekcije u grupi. Treći protivnik Srbije u grupnoj fazi - Kamerun, nalazi se na 23. mestu, a kvota na njih je ogromnih 251.

NAJVEĆI FAVORITI ZA OSVAJANJE SP

1. Brazil 5.00

2. Francuska 7.00

3. Argentina 7.50

4. Engleska 8.00

5. Španija 9.00

6. Nemačka 11.00

7. Holandija 13.00

8. Portugal 15.00

9. Belgija 15.00

10. Danska 29.00

11. Hrvatska 51.00

12. Urugvaj 51.00

13. Srbija 81.00

14. Švajcarska 81.00

15. Senegal 81.00

16. SAD 101.00

Kada se kao kriterijum uzmu pojedinačne grupe, najveće šanse za prvo mesto u grupi G daju se naravno Brazilu - kvota 1.40.

Sa druge strane, ako se posmatraju šanse za prolazak grupe, tu je velika borba između Srbije i Švajcarske za drugo mesto.

Osim tri najveća favorita za osvajanje Mundijala, ispred Srbije se, prema bukmejkerima, nalaze: Engleska, Španija, Nemačka, Holandija, Portugal, Belgija, Danska, Hrvatska i Urugvaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija