• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2022

23:10

HALAND!? ON NIŠTA NE BI MOGAO U ČETVRTOJ LIGI! Legendarni NAPADAČ osuo paljbu po Norvežaninu!

Tanjug

Fudbal

HALAND!? ON NIŠTA NE BI MOGAO U ČETVRTOJ LIGI! Legendarni NAPADAČ osuo paljbu po Norvežaninu!

Podeli vest

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske i napadač Arsenala, a danas kolumnista i fudbalski ekspert Skaj sportsa, Pol Merson, poručio je da napadač Mančester sitija Erling Holand ne bi postigao 60 golova u četvrtoj ligi Engleske

Ta brojka se vezuje uz norveškog golgetera jer je na prvih 10 utakmica u Premijer ligi Engleske postigao 15 golova i, ukoliko bi nastavio sa tim trendom, mogao bi da sezonu završi sa oko 60 pogodaka.

Merson smatra da Holand previše zavisi od saigrača u timu trenera Pepa Gvardiole.

- Sa pauzom zbog Svetskog prvenstva Holand će biti šest nedelja bez fudbala. Potrebna mu je pomoć. Svi pričaju o tome kako je sjajan i genijalan, kako se odlično kreće i koliko je snažan, ali ne dobiješ li pravu loptu, uopšte nije važno koliko su ti dobre kretnje jer jednostavno nemaš loptu. Ne bi on postigao 60 golova u Ligi dva (četvrti rang takmičenja), znam šta pričam, bio sam trener Volsola - napisao je Merson u kolumni za Skaj sports.

Foto: Tanjug

Rekord po broju golova u jednoj sezoni Premijer lige drže Alan Širer i Endi Kol, koji su postigli po 34 gola u formatu takmičenja u kom su se igrale 42 utakmice.

Od kako se igra 38 u sezoni elitnog engleskog fudbalskog ranga najviše golova postigao je napadač Liverpula Mohamed Salah, koji se u sezoni 2017/18 upisao u strelce 32 puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija