• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

18:44

PARTIZAN POSLE TRI MESECA PONOVO NA 2. POZICIJI! Petriću VAŽNI samo bodovi!

Starsportphoto

Fudbal

PARTIZAN POSLE TRI MESECA PONOVO NA 2. POZICIJI! Petriću VAŽNI samo bodovi!

Podeli vest

Partizan je pobedom nad Napretkom upisao osmi uzastopni trijumf u Superligi Srbije

Iako su tokom većeg dela bili nadmoćniji rival i stvorili veliki broj izglednih prilika, crno-beli su morali da se zadovolje minimalcem u režiji Igora Vujičića.

Iskoristio je defanzivac Parnog valjka jednu od mnogih grešaka u odbrani Kruševljana i naterao sjajnog golmana Nikolu Petrića da izvadi loptu iz mreže.

Trener Partizana Gordan Petrić dao je značaj samo osvojenim bodovima:

Možda bi bilo sve drugačije da smo u prvom poluvremenu iskoristili šanse. Ali, oseća se umor kod igrača, pogotovo se video u drugom poluvremenu kada nismo imali brzu lotu, igrali smo se fudbala, delovalo je povremeno kao mali fudbal. Osvojili smo tri boda, pobedili smo, na nama je da sada odmorimo igrače i okrenemo se narednom periodu - rekao je Gordan Petrić posle trijumfa u Humskoj nad Čarapanima.

Ovom pobedom vicešampion Srbije se vratio na drugu poziciju posle tačno 98 dana. Naime, još od drugog kola i remija na Čairu protiv Radničkog (3:3), Partizan je bio ispod mesta na kome je završio prošli šampionat. Sve do današnjeg duela, kada je uz utakmicu manje, pretekao TSC iz Bačke Topoole.

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija