• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

14:07

LALE PROBILE LED! Poznat prvi SPISAK za Mundijal! Selektor Holandije OTKRIO KARTE!

Reuters

Fudbal

LALE PROBILE LED! Poznat prvi SPISAK za Mundijal! Selektor Holandije OTKRIO KARTE!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Holandije igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru zajedno sa selekcijama domaćina Šampionata, Senegala i Ekvadora

Dok navijači u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju da selektor Orlova Dragan Stojković Piksi saopšti imena reprezentativaca na koje će računati u Kataru, njegov kolega sa klupe Holandije Luj van Gal prvi je objavio spisak igrača koji će nastupiti na predstojećem Mundijalu!

Selektor Stojković će očigledno držati u tajnosti adute sve do 14. novembra, kada je poslednji dan za objavu konačnog spiska, Lale su odlučile da ne kriju karte i sve iznesu na videlo.

Iako je FIFA dozvolila selektorima da na preliminarnom spisku imaju najviše 55 imena, Van Gal nije želeo da nagomilava kadar, pa se odlučio za 39 reprezentativaca. Do odlaska u Dohu, iskusni stručnjak će imena svesti na cifur od 26 reprezentativaca, koji će braniti boje Holanđana u Kataru.

SPISAK HOLANDIJE ZA KATAR:

GOLMANI: Džastin Bejlou (Fajenord), Jasper Cilesen (NAK Breda), Mark Fleken (Frajburg), Andres Nopert (Herenven), Remko Pasver (Ajaks)

ODBRANA: Nejtan Ake (Mančester siti), Mičel Baker (Leverkuzen), Dejli Blind (Ajaks), Sven Botman (Njukasl), Virdžil van Dajk (Liverpul), Denzel Damfriz (Inter), Džeremi Frimpong (Leverkuzen), Matijs de Liht (Bajern), Tajrel Malasija (Mančester junajted), Devin Renš (Ajaks), Paskal Strejk (Lids), Jurijen Timber (Ajaks), Miki Van de Ven (Volfzburg), Stefan de Fraj (Inter),

Foto: Reuters

Luj van Gal se odlučio za 39 imena, iako je FIFA dozvolila selektorima da pozovu 55 igrača

VEZISTI: Stiven Berghujs (Ajaks), Žordi Klasi (AZ Alkmar), Rajan Gravenberh (Bajern), Frank de Jong (Barselona), Dejvi Klasen (Ajaks), Tun Kopmajners (Atalanta), Marten de Ron (Atalanta), Ćavi Simons (PSV Ajndhoven), Kenet Tejlor (Ajaks), Gas Til (PSV Ajndhoven),

NAPADAČI: Stiven Bergvajn (Ajaks), Brajan Brobi (Ajaks), Arno Danžuma (Viljareal), Kodi Gakpo (PSV Ajndhoven), Vinsent Jansen (Antverpen), Luk de Jong (PSV Ajndhoven), Noa Lang (Klub Briž), Donijel Malen (Dortmund), Memfis Depaj (Barselona), Vut Veghorst (Bešiktaš).

- Lista je dugačka i da budem iskren, to nije moj stil. Ali, bar je jasno da će momci koje budem izabrao da idu na prvenstvo biti sa ovog spiska. Jer, niko ne može da gleda u budućnost, moramo da budemo spremni za sve probleme, eventualne povrede - rekao je Van Gal.

Zapratite Instagram stranicu Katar2022 gde možete pratiti sva aktuelna dešavanja vezana za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija