• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

11:09

PROKLJUČALO JE POSLE OVOGA! Pojavio se snimak SVAĐE Ronalda i trenera! Mahao je prstom... (VIDEO)

printscreen

Fudbal

PROKLJUČALO JE POSLE OVOGA! Pojavio se snimak SVAĐE Ronalda i trenera! Mahao je prstom... (VIDEO)

Podeli vest

Mančester junajted i Kristijano Ronaldo (37) više ne mogu zajedno! Dok uprava kluba sa "Old Traforda" pokušava na sve načine da se što pre reši portugalskog napadača, na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv snimak

Hos je nastao minule nedelje kada je Kristijano Ronaldo otišao u svlačionicu i napustio "Old Traford", nekoliko minuta pre kraja meča sa Totenhemom, koji je njegov tim dobio sa 2:0. 

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak svađe Kristijana Ronalda i menadžera  Erika ten Haga. Ronaldo je sedeo na klupi kada mu je u jednom trenutku prišao Ten Hag i pozvao ga da se zagreje kako bi ušao u igru.

Ronaldo je samo odmahnuo glavom, potom i prstom mahao, i odobio naređenje Holanđanina. Portugalac je kažnjen novčano, spekuliše se o svoti od milion evra, što je malo verovatno, a oduzeto mu je nekoliko nedeljnih plata,a prebačen je da trenira sa drugim timom.

Pogledajte!

 

 

Kako je preneo ranije "Mančester ivning", klub će dati sve od sebe da u zimskom prelaznom roku pronađe kupca za iskusnog napadača. Ako u tome ne uspe, uručiće mu otkaz i isplatiti novac predviđen ugovorom.

Kako navode američki mediji sve je izvesnije da će Ronaldo posle Mudnijala zaigrati u američkoj ligi. Zna se i da će igrati u Los Anđelesu, ali se ne zna za koji klub. Žele ga LA Galaksi i LA FC. Ako bi prešao u Galaksi, sačekao bi srpski napadač Dejan Joveljić i nekadašnji saigrač iz Mančester junajteda Ćićarito.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo ide u Ameriku

Portugalac se nakon svega oglasio putem društvenih mreža. Poručio je da će se boriti za mesto u timu mada mnogi ne veruju da je bio potpuno iskren.

- Trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema kolegama, protivnicima i mojim trenerima, kako sam uvek činio tokom karijere. To se nije promenilo. Ista sam osoba i profesionalac kakav sam bio u poslednjih 20 godina. Trenutno osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu (trening-centar, prim. aut.), podržavajući moje saigrače i da budem spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nikad nije opcija. Ovo je Mančester junajted, stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno - poručio je nedavno Ronaldo.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija