• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

31.10.2022

11:31

OBRT! INFORMER SAZNAJE! Skupština FSS pod znakom pitanja!

Starsportphoto

Fudbal

OBRT! INFORMER SAZNAJE! Skupština FSS pod znakom pitanja!

Podeli vest

Sa početkom u 14.00 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi trebalo bi da počne izborna Skupština FSS, ali kako Informer saznaje neće biti održana

Jedini kandidat za novog prvog čoveka FSS je Nenad Bjeković. Ali, nekoliko sati pre početka Skupštine pojavile su se nove informacije i problemi.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije neće imati dovoljan broj delegata za održavanje izbora. Za kvorum su potrebna 43 delegata, a saznajemo da su delegati istočnog i zapadnog regiona odustali od dolaska na izbirnu sednicu Skupštine FSS.

Protiv izbora Nenadan Bjekovića za predsedika Fudbalskog Saveza Srbije je Crvena zvezda. Tražili su crveno-beli odlaganje izborne sednice Skupštine FSS za period od 90 dana, što je FSS odbio. 

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić i Nenad Bjeković

Samo tri nedelje je ostalo do početka Svetskog prvenstva u Kataru, ali opet u Srbiji fudbal nije u centru pažnje. Danima nižu se nižu saopštenja i optužbe. Zvezda je na dan izbora još jednom poručila da je protiv izbora Nenada Bjekovića i da je krivica Saveza što je Zvezda izopštena iz rada FSS.

Hteli ste nemir, imaćete nemir. Punih 8 godina dižemo naš klub iz pepela u koji je sistemski bačen. Nećemo dozvoliti nikome ni da pomisli da može ponovo na sličan način da se ophodi prema najvećem brendu Srbije, prema klubu iza koga stoji 2/3 naše zemlje - poručili su crveno-beli.

Foto: Starsportphoto

 

Navijači crveno-belih najavili su proteste ukoliko legenda Partizana postane prvi čovek Saveza.

- Ukoliko Bjeković bude izabran za predsednika Fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste. Za početak jednom velikom protestnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta - navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija