• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

19:09

MILIONERI IMAJU NOVU ZLATNU KOKU! Real spremio 150.000 evra za NOVOG HALANDA!

Tanjug

Fudbal

MILIONERI IMAJU NOVU ZLATNU KOKU! Real spremio 150.000 evra za NOVOG HALANDA!

Podeli vest

Čelnici Reala spremni su da na kraju sezone ponude najmanje 100 miliona evra za fudbalera Borusije iz Dortmunda i engleskog reprezentativca Džuda Belingema, prenosi španska "Marka".

Španski mediji tvrde da će Borusija za mladog engleskog fudbalera da traži čak 150 miliona evra.

- Priča oko Belingema biće slična scenariju Erlinga Halanda. Glavna razlika je što je Haland imao izlaznu klauzulu, dok u ugovor Belingema to ne postoji. Sličnost je i u tome što su za Engleza zainteresovani Real i Mančester siti, ali i Čelsi i Liverpul - navodi "Marka".

Belingem ima ugovor sa Borusijom do juna 2025. godine. Nemački "Bild" ističe da su čelnici Borusije svesni da će na kraju sezone morati da prodaju mladog engleskog fudbalera. Na njegovu cenu moglo bi da utiče i Svetsko prvenstvo, koje će 20. novembra početi u Kataru. Belingem će igrati za Englesku na Mundijalu.

Foto: REUTERS/Russell Cheyne

Džud Belingem

- Real je svestan da neće da bude lako da angažuje Belingema, ali u madridskom klubu znaju da će biti potrebno najmanje 100 miliona evra za engleskog fudbalera - stoji u tekstu "Marke".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija