• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

18:46

ALEGRI SAOPŠTIO LOŠE VESTI O VLAHOVIĆU! Trener Juventusa OTKRIO nove DETALJE!

Reuters

Fudbal

ALEGRI SAOPŠTIO LOŠE VESTI O VLAHOVIĆU! Trener Juventusa OTKRIO nove DETALJE!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri zabrinut je zbog načina povređivanja njegovih fudbalera, a osvrnuo se i kakva je situacija sa Dušanom Vlahovićem

Napadač Srbije povredio se u 70. minutu meča protiv Benfike u Ligi šampiona, zbog čega je njegovo učešće na Mundijalu dovedeno u pitanje.

Bivši igrač Fiorentine i Partizana se tako nadovezao na seriju problema sa povredama, koji su opet samo "so na rani" loših rezultata ove sezone.

Više ne postoji šansa za plasman u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja, a pred duel sa Pari Sen Žermenom u poslednjem kolu, koji Stara dama mora da dobije kako bi izborila učešće u Ligi Evrope, trener Juvea biće lišen pomoći i: Anhela di Marije, Pola Pogbe, Federika Kjeze, Bremera, Vestona Mekenija, Matije de Šilja, Leandra Paredesa, Marlija Akea i Samjuela Ajlinga.

Foto: Reuters

Masimilijano Alegri je ostao gotovo bez "pola tima"

- Previše povreda mišića? Sigurno da nešto nije u redu, nešto se ne radi dobro kod oporavka. Doduše, ne treba zaboraviti da smo krenuli bez trojice igrača i da to utiče na druge, jer uvek moraju da budu na terenu - rekao je Masimilijano Alegri na konferenciji za medije pred meč sezone protiv Parižana, za ostanak na evropskoj sceni.

Zatim se iskusni stručnjak osvrnuo na povređene igrače pojedinačno, otkrivši da Vlahović nije ni trenirao poslednja tri dana.

– Za Mekenijevu povredu nismo sigurni da li je posledica udarca ili istezanja, pa ću sutra na raspolaganju imati samo četvoricu veznih igrača: Miretija, Fađolija, Lokatelija i Rabioa. Sutra Vlahović neće igrati, nije trenirao prethodna tri dana, ali se nadamo da će biti spreman za Inter. Di Marija i Bremer bi mogli da se oporave za nedelju - otkrio je Alegri.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija