• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

02.11.2022

06:57

KLADIONICE PROTIV ZVEZDE! Bukmejkeri dali različite prognoze za večite!

Starsportphoto

Fudbal

KLADIONICE PROTIV ZVEZDE! Bukmejkeri dali različite prognoze za večite!

Podeli vest

Vodeće svetske kladionice ne veruju da će srpski šampion Crvena zvezda savladati Monako (četvrtak 18.45, RTS 1, Arena 1 premijum) i plasirati se u nokaut fazu Lige Evrope. S druge strane, očekuju pobedu Partizana nad ekipom Slovačko u Ligi konferencija (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum)

Vodeće svetske kladionice otpisale su Crvenu zvezdu i smatraju da sutra uveče završava svoj evropski put! Bukmejkeri ne veruju da će šampion Srbije savladati Monako (četvrtak 18.45, RTS 1, Arena 1 premijum) u odlučujućem meču grupne faze Lige Evrope i ubeđeni su da narednog proleća neće igrati na međunarodnoj sceni.

Monako favorit

Kvota da će Zvezda proći grupu iznosi čak 7,00, što znači da je prvak Srbije najveći autsajder među tri tima koja konkurišu za drugo mesto u grupi H. Najmanji koeficijent je na Monako, i iznosi 1,36, a između srpskog i francuskog predstavnika smešten je Trabzon sa kvotom 3,75. Ferencvaroš je osigurao prvu poziciju i već se plasirao u osminu finala.

Meč sezone

Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Imamo šanse
Osman Bukari

Zvezdi je u Monte Karlu potreban trijumf da bi imala šanse da se izbori za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, dok bi u slučaju nerešenog ishoda mogla do trećeg mesta i selidbe u Ligu konferencija.

Krilni napadač Osman Bukari kaže da crveno-beli sutra idu na trijumf.

- Pred nama je velika utakmica. Znamo koji je ulog i šta može da nam donese pobeda u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu i siguran sam da možemo do željenog rezultata. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim - poručuje brzonogi ofanzivac iz Gane.

Foto: Starsportphoto

 



Zanimljivo je i da se crveno-beli nalaze na ubedljivo poslednjem mestu kada su u pitanju kvote za osvajanje Lige Evrope. Tabela je sastavljena od timova koji i dalje imaju matematičke šanse da nastave takmičenje, kao i od onih koji će se iz Lige šampiona preseliti u Ligu Evrope. Koeficijent na Zvezdu je čak 501.

Crveno-beli bez pobede u Francuskoj


Crvena zvezda će, osim jakog rivala, protiv sebe u četvrtak imati i negativnu tradiciju. Crveno-beli će u Monte Karlu pokušati da urade nešto što nisu nikad u klupskoj istoriji, a to je da slave na tlu Francuske. Ekipa s "Marakane" u toj državi je odigrala sedam mečeva i skor je dva remija i čak pet poraza. Remizirala je sa Monpeljeom i Strazburom, a gubila od Meca, Liona, Rena, Bordoa i PSŽ-a.

Pašće Česi

Za razliku od Zvezde, kladionice i te kako veruju u Partizan i smatraju da će se sutra u Humskoj slaviti prolazak u nokaut fazu Lige konferencija. Kvota da će crno-beli pobediti u meču protiv Slovačkog (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) iznosi svega 1,57. Koeficijent na remi je 4,00, a na trijumf Slovačkog čak 6,00.

Foto: Starsportphoto

 



Štoper Igor Vujačić veruje u novi evropski podvig svoje ekipe.

- Svima je jasno da je ovo period kada igramo jako važne utakmice. Ekipa Slovačkog je pokazala da u Evropi može da iznenadi. Tako da, ako želimo da budemo na prvom mestu u grupi, uz povoljan rezultat iz drugog meča, apsolutno moramo da idemo po pobedu. Dakle, to da li su oni ispali ili ne nas ne sme da zanima, jer imamo cilj. Verujem da će deca na stadionu napraviti atmosferu za pamćenje - kaže crnogorski defanzivac.

LIGA EVROPE

Grup H

6. kolo

Četvrtak, 3. novembar

Monako - Crvena zvezda 18.45
Trabzonspor - Ferencvaroš 18.45

 

Standings provided by Sofascore

 

 

LIGA KONFERENCIJA

Grupa D

6. kolo

Četvrtak, 3. novembar

Keln - Nica 21.00
Partizan - Slovačko 21.00

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Kladionice nisu protiv Zvezde nego su realne u procenama !!! Jedno su naše želje a drugo je realnost koju ne vidimo jer se u domaćem prvenstvu sve namešta u korist njih i na taj način se gubi svaka prava slika !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17