• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

23:31

POZNAT SPISAK NAJVREDNIJIH REPREZENTACIJA NA MUNDIJALU! Nećete verovati koja selekcija je NAJSKUPLJA! Evo na kom su mestu Orlovi!

Starsportphoto

Fudbal

POZNAT SPISAK NAJVREDNIJIH REPREZENTACIJA NA MUNDIJALU! Nećete verovati koja selekcija je NAJSKUPLJA! Evo na kom su mestu Orlovi!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na predstojećem Mundijalu, koji za tačno dve nedelje startuje u Kataru

Orlovi su svrstani u grupu G, zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna, a prvu utakmicu igraće protiv najvećeg kandidata za osvajanje "Boginje" - Selesaa!

U međuvremenu, specijalizovani sajt Transfermarkt, rangirao je najskuplje reprezentacije na Mundijalu.

Finalista prethodnog Evropskog prvenstva, selekcija Engleske, zauzima prvo mesto na listi najvrednjiih selekcija, gde samo Hari Kejn i Fil Foden vrede gotovo 200 miliona evra. Ukupna vrednost Gordog Albiona je preko milijarde, preciznije 1.400.000.0000.

Protivnik Srbije, selekcija Brazila je na drugom mestu čiji igrači vrede 1.09 milijardi evra.

Svetski šampion Francuska je na trećoj poziciji koju deli sa Portugalom.

 

 

Srbija je na ovoj listi na 16. poziciji sa 331.6 milion evra koliko su cenjeni njeni igrači. Najvredniji je Dušan Vlahović koji je procenjen na 85 miliona evra, Mitrović 28, Kostić 24 i Milenković 20.

U Top 10 se još nalaze: Španija, Nemačka, Argentina, Italija, Belgija i Holandija.

Ispred Orlova na listi su: Urugvaj, Obala Slonovače, Hrvatska, Norveška i Danska.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija