• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

21:50

NEMAMO PRAVO NA GREŠKU! Lalatović poziva na OPREZ pred duel sa IMT-om!

Starsportphoto

Fudbal

NEMAMO PRAVO NA GREŠKU! Lalatović poziva na OPREZ pred duel sa IMT-om!

Podeli vest

Fudbaleri niškog Radničkog u sredu dočekuju IMT u osmini finala Kupa, a trener Meraklija Nenad Lalatović ističe da njegov klub ima visoke ambicije u ovom takmičenju

Ne cvetaju Radničkom ruže u Superligi Srbije. Došao je Nenad Lalatović, ali se tmurni oblaci nad Čairom nisu sklonili i sve su prilike da Meraklije do Evrope mogu samo kroz Kup budući da već dobrano zaostaju za konkurentima na tabeli. 

Zbog svega toga Nenad Lalatović je maksimalno ozbiljno shvatio sutrašnji duel protiv IMT-a u osmini finala Kupa Srbije i istakao da njegov ima visoke ambijce u tom takmičenju. 

- Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja nije slučajno prva u Prvoj ligi. Ovde stižu pošto su eliminisali Kragujevac, od kog smo mi nedavno izgubili u Nišu i to nam je dovoljna opomena. Nemamo pravo na grešku, Kup Srbije nam je veoma važno takmičenje, želimo da doguramo što dalje i pobeda protiv IMT-a se podrazumeva. Neću kalkulisati i na teren ću poslati najjači mogući sastav. Konačno sam u poziciji da imam sve igrače na raspolaganju, vraća se i Etongu koji je preskočio dva zadnja meča zbog crvenog kartona - rekao je Nenad Lalatović.

Foto: Starsportphoto

Velike su šanse da će se na Čairu posle 90 minuta pucati penali, a temperamentni stručnjak ističe da njegov tim vežba izvođenje kaznenih udaraca na treninzima. 

- Naravno da vežbamo penale, ja ništa ne prepuštam slučaju. Mi smo došli u osminu finala preko penala protiv Javora, ja sam svoj jedini trofej u Kupu kao trener osvojio baš na penale to ovde u Nišu sa Vojvodinom protiv Partizana. Ja znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv. Ipak, nadam se da ćemo sve rešiti u 90 minuta - podvukao je trener Radničkog. 

U osmini finala Kupa Srbije igra se samo jedna utakmica, ukoliko posle 90 minuta ne bude pobednika o putniku u četvrtfinale odlučivaće penali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija