• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

11:33

"BOMBA" U MADRIDU! Ančeloti je BIVŠI! Real menja TRENERA - vraća se POSEBNI!?

Tanjug/AP

Fudbal

"BOMBA" U MADRIDU! Ančeloti je BIVŠI! Real menja TRENERA - vraća se POSEBNI!?

Podeli vest

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo na kraju sezone naslediće Karla Ančelotija na klupi Real Madrida, prenosi italijanska "Republika"

Kuva u Madridu! Karlo Ančeloti se premišlja da li da produži vernost Realu na kraju sezone ili da završi svoju bogatu trenersku karijeru i ode u zasluženu penziju. U taboru Reala ne sede skrštenih ruku, a njegov naslednik, u slučaju da napusti Santijago Bernabeu već je poznat! 

Kako prenosi italijanska "Republika", Florentino Perez želi da na klupu Reala vrati Žozea Murinja! Portugalac je ugovorom vezan za Romu, u Večnom gradu beleži sjajne rezultate, a prethodne sezone osvojio je Ligu konferencija. Ima iskustvo vođenja Blankosa što mu je, u ovom momentu, glavna prednost u odnosu na druge kandidate. 

Ipak, čitav posao je još uvek daleko od realizacije. Potrebno je da Karlo Ančeloti donese odluku o svojoj budućnosti. Florentino Perez bi želeo da Italijana zadrži u klubu budući da od dolaska iskusnog stratega Real ređa samo dobre rezultate, ali ukoliko on odluči da ode Murinjo će, gotovo izesno, ponovo sesti na klupu Kraljevskog kluba. 

Foto: reuters

Žoze Murinjo je od 2010. do 2013. godine predvodio Real Madrid, ali je sa Blankosima imao "mršave" rezultate. Španski velikan je tokom njegovog mandata osvojio jednu titulu u Primeri, jedan Kup Kralja i Superkup Španije nakon čega je Portugalac dobio "šut kartu". 

U Madridu se nadaju da bi njegov povratak posle deset godina mogao da bude daleko uspešniji. Naravno, ako do njega uopšte i dođe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija