• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

11:41

NISMO SMELI ZVEZDI DA UZMEMO BODOVE! Fudbaler Radnika besan: Navikli su da padaju i vrište, očekivali smo da će nešto suditi za njih...

printscreen

Fudbal

NISMO SMELI ZVEZDI DA UZMEMO BODOVE! Fudbaler Radnika besan: Navikli su da padaju i vrište, očekivali smo da će nešto suditi za njih...

Podeli vest

Aleksandar Katai je golom u nadoknadi vremena prekinuo mučenje Crvene zvezde i doneo pobedu svom timu protiv Radnika (2:1), a svemu tome je prethodila odluka glavnog sudije Nenada Minakovića koja je podigla prašinu

Sudija Nenad Minaković je dosudio faul u opasnoj zoni i to posle pada Nemanje Milunovića. Defanzivac Zvezde loše je zahvatio loptu, u njegovoj blizini našao se igrač Radnika Nemanja Subotić, a Minaković je dosudio faul iz kog je Katai pogodio mrežu.

Usledila je ekspresna prozivka Partizana na Tviteru, pa odgovor Crvene zvezde, dok je bivši sudija Rade Đurović rekao da je Minaković napravio propust kada je Crvenoj zvezdi dosudio faul.

Nemanja Subotić, fudbaler tima iz Surdulice koji se našao u spornoj situaciji, u razgovoru za portal "Republika" je oštrim rečima prokomentarisao ovu situaciju:

- U tom trenutku ni ja ni saigrači nismo mogli da verujemo da je svirao faul pošto kontakta nije bilo. Osetili smo pritisak od sudija u tim trenucima da smo očekivali kad će da sudi nešto za Zvezdu. Eto, baš iz tog prekida u 93. minutu je pao gol. Sudija je produžio utakmicu sedam minuta što nam se dešava svaki put kad igramo protiv Zvezde, uvek smo igrali po 100 minuta - rekao je Subotić i dodao:


Prošle sezone smo namučili Zvezdu i bilo je dosta problema. To se desilo i ovaj put, ali ovaj put nismo izdržali. Mislim da faul sigurno ne bi bio sviran da smo igrali protiv neke druge ekipe, ali eto... Zvezda kao Zvezda i njihovi igrači kao njihovi igrači su navikli da na svaki kontakt vrište na sudiju i da padaju. Mogli ste da vidite i na ovoj utakmici, četiri puta su simulirali penal. Njima je verovatno rečeno da na svaki kontakt koji postoji i ne postoji padaju i vrište. To se desilo i sada, sudija je podlegao pritisku. Kako sam ja razumeo, VAR ne može da se gleda u toj situaciji kad je prekid, tako da VAR sudija nije mogao da reaguje, što se toga tiče nema šta da se doda.

Foto: Starsportphoto©

 

Subotić kaže da se igrači Radnika osećaju loše "jer su odigrali poštenu utakmicu protiv šampiona Srbije".

- Borili smo se do samog kraja, u toj situaciji u kojoj se mi nalazimo, svaki bod nam je bitan i mogli smo da ga uzmemo. Šta da radimo, fudbal ide dalje, naše prvenstvo ide dalje, ali mislim da ovo nema smisla jer se dešava po ko zna koji put. Oni nisu dozvolili da se desi ono što se desilo prošle sezone kad smo im uzeli pet bodova. Očekivali smo pritisak i sve to, ali na kraju ostaje gorak ukus. Zvezdi na čast ide to što se desilo, a mi idemo dalje - zaključio je Nemanja Subotić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 1 godinu

LUPETAŠ. DA JE HTEO NEŠTO DA SVIRA SVIRAO BI PENAL A NE POKAZAO DVA ŽUTA ZBOG SIMULIRANJA. A UTAKMICU JE PRODUŽIO JER STE SE VI VALJALI PO TERENU I ODUGOVLAČILI, PA VAŠ GOLMAN 4-5 MINUTA I JOŠ JEDAN IGRAČ RUKU ITD.

NM

pre 1 godinu

Lezali ste preko 10 minuta u drugom poluvremenu po terenu da ste igrali posteno bolje bi prosli... Kukavice ovako uvek prolaze.

Vlado

pre 1 godinu

A kada ste se Vi valjali i vrištali po terenu to ne pamtite naravno. Mučno je bilo gledati vaše valjanje u zadnjih 20 min.

Vr

pre 1 godinu

Мислим, како може неко бити тако нереалан. Па барем 15 минута је било прекида због лежања и ваљања по терену, шта од играча шта од голмана. Контакта је било, коленом при шуту, види се, благог али довољног да скрене ногу у пуном замаху. Да нису кукавички тј опструкцијом играли, можда би били и награђени нерешеним, који нису заслужили. А партизанима, док год је неко други крив тако ће и пролазити.

Dobri irac

pre 1 godinu

Kako vas nije sramota da dajete ovakve izjave.Utakmica je trebalo da se produži bar za 12 minuta,valjali ste se po terenu kao neke babe.Koliko ste faulova napravili a sudija ni da mrdne da svira,i sad vas neko pokrao.Stidite se,plaćenici grobarski!,Koliko vam je Vučelić platio da dajete ovakve izjave?

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija