• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

09:32

SRBIJA JE NA IGLAMA ČEKALA OVU VEST! Stigli detalji iz Piksijevog štaba o povredama Mitrovića i Vlahovića

printscreen

Fudbal

SRBIJA JE NA IGLAMA ČEKALA OVU VEST! Stigli detalji iz Piksijevog štaba o povredama Mitrovića i Vlahovića

Podeli vest

Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović biće spremni za utakmicu sa Brazilom na Mundijalu, poručuje bivši fudbaler i selektor Ljubinko Drulović

Jedan od najbližih saradnika i pomoćnika selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija nalazi se sa ekipom u Bahreinu, gde ih očekuje prijateljski meč sa domaćinom, pa je iz prve ruke otkrio zdravstvenu situaciju naših napadača.

Mitrović i Vlahović u prethodnom periodu nisu igrali za svoje klubove zbog povreda, zbog čega cela nacija već duže vreme strepi hoće li Mitrović i Vlahović od starta igrati na Mundijalu.

Mitrović i Vlahović spremni

Ipak, Drulović uverava da će ubojiti napadački tandem "orlova" biti spreman za okršaj sa Brazilom 24. novembra.

- Imamo dovoljno vremena do prve utakmice sa Brazilom. Neki igrači imaju male povrede koje su u fudbalu normalne. Poznajući karakter Vlahovića i Mitrovića, biće spremni za Brazil. Cela medicinska ekipa reprezentacije Srbije je svesna šta treba da radi i daće sve od sebe da igrači igraju za Srbiju na najbolji mogući način. Potrebno je još neko vreme da budu 100 odsto spremni. Mitrović i Vlahović treba još malo da se odmore, pa možda neće igrati protiv Bahreina, ali sigurno će biti spremni za prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu - rekao je Drulović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković i Ljubinko Drulović



Legendarni fudbaler ističe da će ekipa dati sve od sebe da u najboljem svetlu predstavi Srbiju.

- Reprezentacija igra odlično. Mislim da ljudi imaju pravo i sve uslove da veruju u ovu ekipu. Do sada je sve išlo odlično i ubeđeni smo da će tako biti i dalje. Nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat. Prvenstveno je želja da prođemo grupu, a u narednim utakmicama da u najboljem mogućem svetlu predstavimo Srbiju - zaključio je Drulović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija