• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

17:42

UŽASNE SCENE IZ KATARA! Stadion na kome će igrati Orlovi i Brazil pretvara se u RUINU! Ispred njega se pojavila OGROMNA RUPA! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

UŽASNE SCENE IZ KATARA! Stadion na kome će igrati Orlovi i Brazil pretvara se u RUINU! Ispred njega se pojavila OGROMNA RUPA! (VIDEO)

Podeli vest

Još tri dana ostalo je do početka Mundijala u Kataru, a slika iz Dohe ozbiljno je zabrinula sve ljubitelje fudbala koji sa nestrpljenjem iščekuju početak Svetskog prvenstva

Prebogati šeici uložili su enormno bogatstvo u organizaciju Mundijala, koja ih je koštala rekordnih 220 milijardi evra, što je za 20 puta skuplje nego što je potrošila Rusija 2018. godine kao organizator Šampionata sveta.

Primera radi, samo za izgradnju osam najmodernijih stadiona Katar je izdvojio između 6,5 i 10 milijardi dolara, pa se činilo da su obavili veliki posao.

Ipak, najnovija slika svedoči da nije sve ispalo tako besprekorno, kao što izgleda na prvi pogled.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ogromne rupe koja se pojavila ispred novog stadiona Lusail Ikonik u Dohi.

Fanovi nisu mogli da poveruju kako se ispred takvog kompleksa napravila rupetina, koja je mogla nekoga ozbiljno da se povredi.

Rupa se pojavila urušavanjem betonskih poloča, a oko nje ne postoji nikakav znak upozorenja ili bilo šta što ukazuje na problem.

Objekat u koji je uloženo nekoliko milijardi dolara je počeo da se raspada, iako Šampionat još uvek nije ni krenuo.

Na ovom stadionu će selekcija Srbija odigrati premijernu utakmicu sa najvećim favoritom Brazilom 24. novembra. Reč je o najvećem stadionu u Kataru, koji je udaljen 23 kilometra od Dohe i na njemu će se igrati i finale Svetskog prvenstva.

Njegov kapacitet je 80.000 mesta, a izgradnja je počela 11. aprila 2017. godine. Osim finala, na ovom stadionu je planirano da se igra još devet utakmica.

Ono što je posebno interesantno, kada se Mundijal bude završio, "Lusail Ikonik" će se rekonstruisati i kapacitet će se smanjiti na 40.000 mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

... auu.... kolika ogromna rupa! Kamion može da upadne i nestane...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija