• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.11.2022

22:41

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ČUO SA PIKSIJEM! "Želim još jednom da ih pozdravim, poželim sreću u petak, a onda, ko zna, možda i neki balkon kad se vrate!

TV Pink printscreen

Fudbal

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ČUO SA PIKSIJEM! "Želim još jednom da ih pozdravim, poželim sreću u petak, a onda, ko zna, možda i neki balkon kad se vrate!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras za TV Pink da se čuo sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem i da je dao podršku našim reprezentativcima

- Ja znam kako je, kad je hajka, telefon niko ne okrene. Zbog toga znam kad je teško pružiti nekome podršku, pa sam pozvao naše ljude da podrže našu reprezentaciju - rekao je Vučić.

Dotakao se i reprezentacije Hrvatske.

- Mislim da i njima predstoji ne laka utakmica sa Belgijom - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o Hrvatima.

Naredni meč je u petak protiv Švajcarske.

- Uvek volim da se vidi rezultat. Kad dođe taj dan onda je malo drugačije, da sačekamo petak, rekao je predsednik Vučić.

Na kraju obraćanja još jednom je pozdravio naše momke.

- Još jednom da pozdravim Piksija i momke u Kataru. Da bude sve kako treba u petak, a onda dalje, pa ko zna, možda da ih sačeka i neki balkon ovde kad se vrate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rdja nagriza politiku

pre 1 godinu

Predsedniče, Piksiju sam bacio kletvu, da ne uspe u Kataru. Razlog : sramno je što podržava vašu ideju da izgradite nacionalni fudbalski stadion i potrošite 270 miliona evra za "dobrobit i boljitak" srpskog fudbala. A zaboravili ste presude za neisplaćene zarade koje država odbija da preuzme, ostavljeni su ljudi na cedilu. Nije baš sve tako lepo kao što se prikazuje. Piksi je malogradjanin koji se izdigao na slučaju "Portugal", a nama je poklonjen rezultat u Beogradu kada Portugalcima nije priznat gol iako je lopta svojim obimom prešla gol liniju. Bog sve vidi ne može tako, zato i plaćamo ceh. Nećemo proći ni Švajcarce a neće ni oni proći dalje. Brazil će pustiti Kamerun.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija