• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

07:42

ANA RAJKOVIĆ jednom fotkom sve UĆUTKALA!  (FOTO)

Fudbal

ANA RAJKOVIĆ jednom fotkom sve UĆUTKALA! (FOTO)

Podeli vest

Ana Rajković stigla je u Katar i odmah se oglasila, na profilu na Instagramu objavila je snimak sa suprugom Predragom

Ana je tako stavila tačku na bilo kakve spekulacije i tračeve. Na Instagram nalogu postavila je kratak snimak, dok je zagrljena sa suprugom, uz osmeh od uva do uva. 

Ana je odlazak u Dohu iskoristili i za uživanje, pa je tako tokom dana objavila i fotografije sa plaže i bazena.

- Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju! - napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram

 

 

 

Pred meč odluke između Srbije i Švajcarske selektor Dragan Stojković Piksi dozvolio je fudbalerima da se vide sa porodicama. Luka Jović je tako vreme provodio sa sinom Aleksejom i verenicom Sofijom Milošević. Lepa manekeneka je emotivne momente podelila na Instragamu i sve raznežila. Aleksej je hranio mamu i tatu u restoranu, a Sofija je otkrila da je sinčić pojeo čak četiri kolača.

 

Foto: printscreen

Sofija Milošević i Luka Jović

Srbija u petak igra protiv Švajcarske (20 časova) i mora da pobedi. Posle prva dva kola "orlov" imaju bod, pošto su izgubili od Brazila, pa su protiv Kameruna osvojili samo poen (3:3) iako su vodili sa 3:1 u drugom poluvremenu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija