• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2022

09:28

UŽASNA VEST ZA PORTUGALCE! Jedan od najboljih  je završio MUNDIJAL!

Reuters

Fudbal

UŽASNA VEST ZA PORTUGALCE! Jedan od najboljih je završio MUNDIJAL!

Podeli vest

Kako uvek dobro obavešteni Fabricio Romano prenosi, levi bek Portugala i Pari Sen Žermena Nuno Mendes je završio učešće na Svetskom prvenstvu

Nuno Mendes se povredio krajem prvog poluvremena susreta sa Urugvajem i u suzama napustio teren. U pitanju je povreda butnog mišića, slična onoj koju je doživeo nastupajući za PSŽ pred Mundijal i koja ga je odvojila tri sedmice od terena.

Po svemu sudeći on više neće biti konkurenciji za tim, a njegovo oporavak bi mogao da potraje i do dva meseca.

Foto: Reuters

 

Portugalac će ostati sa državnim timom do kraja učešća na Svetskom prvenstvu, a u Kataru će mu se pridružiti i članovi lekarskog osoblja Pari Sen Žermena, kako bi počeli proces oporavka, s obzirom da se prognozira da se na teren neće vraćati do januara naredne godine.

Inače, poslednji trening, kao i utakmicu sa Urugvajcima, zbog povreda su propustili i Otavio i Danilo Pereira. Vezista Porta je osetio bol u mišiću, dok je Medesov saigrač iz PSŽ-a povredio rebra tokom premijernog susreta sa Ganom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija