• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

06:40

BIO JE PENAL ZA SRBIJU! Nemci tvrde: Sudija je oštetio Orlove protiv Švajcarske! (VIDEO/FOTO)

Pedja Milosavljević

Fudbal

BIO JE PENAL ZA SRBIJU! Nemci tvrde: Sudija je oštetio Orlove protiv Švajcarske! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Srbija ja završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru nakon poraza od Švajcarske (3:2)

Jedna sporna situacija je obeležila meč, tražila je Srbija penal sredinom drugog poluvremena na Aleksandru Mitroviću. Međutim, sudija Rapalini iz Argentine samtrao je da nije bilo materijala za najstrožu kaznu.

Kako tvrde Nemci, sudija je mogao da svira penal nad Aleksandrom Mitrovićem. Sporna situacija je viđena kada je Šar  oborio Mitrovića, srpski napadač je malo sporije pao, a Rapalini nije ni gledao VAR, niti da razmisli o najstrožoj kazni.

Nemci smatraju, nakon što situaciju videli iz drugog ugla, da je ipak bio jedanaesterac! Fabijan Šar je prvo loptu udario rukom, što je morao da pogleda VAR i da Srbiji dodeli najstrožnu kaznu. Ipak, to se nije desilo!

 

 

Inače, sudijski stručnjak sa RTS-a, Dejan Nedić, istakao je da nije bilo dovoljno intenziteta za najstrožu kaznu.

- Nema penala. Isti kriterijum držimo ovde, nije bilo intenziteta, nije bilo stalnog oslanjanja. Naš Mitrović je kasno počeo da pada - kazao je Nedić i objasnio:

- Ni blizu nije bio da pogleda VAR sudija, hajde da budemo pošteni, nije bilo penala. To je bilo blago oslanjanje, da je ranije pao, možda bi naveo sudiju da pogleda situaciju, da je počeo da pada ranije, možda bi dobili penal - rekao je Dejan Nedić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Ma kakav bre penal? Dosta bre te šuplje priče...Švajcarska je bila bolja i to za klasu bolja, i tu je kraj priče. Svaki njihov napad je bila šansa za gol. Realno, trebalo je biti 6:3. Mi nemamo bolje igrače, imamo dobar stručni štab i treba očekivati u dogledno vreme da i naturalizovani Rusi, Ukrajinci, Nemci, Afrikanci...zaigraju za Srbiju i da postanemo konkurentni i u svetu fudbala, kao što smo preko noći postali velesila u boksu, rvanju, ženskoj košarki...

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija