• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2022

13:26

FRANCUZIMA PRETI SUSPENZIJA! Dešan UPOZORIO - tandem igra pod RUČNOM KOČNICOM!

Tanjug/AP

Fudbal

FRANCUZIMA PRETI SUSPENZIJA! Dešan UPOZORIO - tandem igra pod RUČNOM KOČNICOM!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Francuske igra četvrtfinalni meč protiv Engleske (20) na Mundijalu u Kataru

Pred svetskim šampionima su još tri prepreke do odbrane trona na na Svetskom prvenstvu.

Ono što zabrinjava selektora Trikolora Didijea Dešana je da njegovi igrači Žil Kunde i Orelijen Čuameni moraju da igraju oprezno, jer im preti suspenzija zbog žutih kartona.

Selektor Dešan je izjavio pred utakmicu sa Gordim Albionom da štoper (Kunde) i defanzivni vezista (Orelijen) "moraju da igraju sa ručnom kočnicom".

Prema propisima FIFA, još jedan žuti karton bi mogao obojicu da liši učešća, ako Galski petlovi pobede Englesku i uđu u polufinale.

Foto: Tanjug/AP

Žil Kunde

- Da li treba da im se kaže da budu oprezni? Igraće sa ručnom kočnicom. Oni su izloženi (suspenziji) ali je to deo takmičenja. Važno je da mogu da dobro da igraju u predstojećem meču i omoguće timu da ostvari svoj cilj - rekao je Dešan.

Utakmica Francuska-Engleska igra se od 20 časova na Al Bajt stadionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija