• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2022

11:31

SVE JE ISPLIVALO! Poruke reprezentativaca Brazila nakon meča sa Hrvatima obišle SVET! (FOTO)

Tanjug/AP

Fudbal

SVE JE ISPLIVALO! Poruke reprezentativaca Brazila nakon meča sa Hrvatima obišle SVET! (FOTO)

Podeli vest

Svet je šokiran eliminacijom Brazila u četvrtfinalu Mundijala, a koliko su fudbaleri teško podneli poraz od Hrvatske, govore prepiske koje je Nejmar rešio da objavi

Hrvati su slavili nakon penala i tako eliminisali prvog favorita turnira u Kataru. Ispadanje sa SP je posebno teško palo prvoj zvezdi Brazila Nejmaru, koji je objavio prepisku sa saigračima, ali i poruku za selektora Titea!

- Odlučio sam da objavim dopisivanje sa ssigračima bez njihove dozvole tako da svi vide koliko smo želeli pobedu i koliko smo ujedinjeni bili. Pokazaću samo neke od mnogih poruka koje smo razmenili. Obuzeo nas je osećaj strašne tuge, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje. Siguran sam da ćemo se uz podršku našeg naroda vratiti još jači. Ja sam Brazilac s mnogo ponosa i ljubavi - napisao je Nejmar.

On je prvo objavio prepisku s Markinjosom koji je promašio poslednji jedanaesterac protiv Hrvatske.

- Kako si? Javljam ti se da ti kažem kako sam tvoj fan. Jedan penal neće promeniti šta mislim o tebi. S tobom sam zauvek i ti to znaš. Volim te - napisao mu je Nejmar.

- I ja tebe, brate. Trebaće mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala ti na poruci i što misliš na mene, brate. Ti si zver. Tako sam želeo da sve bude dobro. Sra*e je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo biti jaki i videti šta nam sve još fudbal sprema- odgovorio je Markinjos.

- Tako treba razmišljati. Bolje od ikoga znam kako nas čekaju dobri i loši trenuci. Ostani jak, osloni se na porodicu i nikada nemoj zaboraviti da nisam samo tvoj saigrač, nego i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te i uvek smo u ovome zajedno - poslao je Nejmar.

Foto: Tanjug/AP

 

- Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo što smo prošli kako bi došli ovde. Zato i boli tako jako. Teret koji sada nosim je ogroman, ali Bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podneti i nastaviti dalje - uzvratio je štoper.

Nakon toga je Nejmar otkrio šta je slao kapitenu Tijagu Silvi.

- Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo nastaviti zajedno. Stvarno sam ti hteo doneti taj trofej. Ti, ja i Dani Alves zaslužili smo ga najviše. Ali Bog sve zna i ima svrhu za svoja dela- napisao je Nejmar! 

Foto: Tanjug/AP

 


- Brate, moram ti reći da sam sje*aniji nego što sam mogao zamisliti. Ovo je nepodnošljivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se toga setim plačem. Ali, biću bolje - odgovorio je Silva kojem je ovo bilo verovatno poslednje SP.

Zvezda PSŽ-a se obratila i Rodrigu, još jednom igraču koji je promašio penal...

- Javljam ti se kako bih ti rekao da si zvezda. Čast je biti deo tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvezda za istoriju Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih šutiraju. Ja sam napravio mnogo grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali nikada nisam odustao i uvek sam težio tome da budem bolji. Jako mi se sviđaš ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovek dobrog srca. Ostani jak, kritike koje primaš učiniće te jakim i onda ćeš se setiti svega šta sam ti govorio: 'Brazilu ćeš doneti titulu'. Želim ti sve najbolje na svetu. Ovih dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti to bez demagogije. U ovome smo zajedno- napisao je Nejmar.

Fudbaler Reala Madrida na to je odgovorio.

- Idole moj, hvala ti na svemu iz dubine srca. Oprosti što sam odgodio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti osvajati za svoj narod i da ću pri tome biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš hteo. Uvek smo zajedno i hvala ti što me voliš", napisao je Rodrigo.

Nejmar je odmah odgovorio:

- Oprosti što ti ovo moram reći, ali jesi li ti lud?! Nemaš mi se na čemu izvinjavati jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih šutiraju. Ti si zvezda i ja ću te naučiti kako da šutiraš penale!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija