• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

10:19

TRESLA SE SVLAČIONICA! "Gaučosi" razbili Hrvate, pa su ovako slavili! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

TRESLA SE SVLAČIONICA! "Gaučosi" razbili Hrvate, pa su ovako slavili! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Argentine savladali su Hrvate sa 3:0 (2:0) u polufinalu Mundijala u Kataru, a znali su to da proslave u svlačionici

"Gaučosi" će se protiv boljeg iz duela Francuska-Maroko (sreda, 20.00, RTS) boriti za treću titulu prvaka sveta u istoriji!

Predvođeni kapitenom i jednim od najboljih igrača svih vremena Lionelom Mesijem "gaučosi" su stigli do velikog trijumfa. Ovog puta izabranicima Zlatka Dalića nije pošlo za rukom da se odbrane, izbore eventualne produžetke i penale, i posle eliminacije Brazila prirede novu senzanciju.

Slavlje sa terena su igrači Argentine preselili u svlačionicu gde je bila prava ludnica. Pogledajte!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 

Mesi je oborio nekoliko rekorda. Stigao je do 11. pogotka na svetskim šampionatima, čime je preskočio legendarnog zemljaka Gabrijela Omara Batistutu i izjednačio se sa Jirgenom Klinsmanom i Šandorom Kočišem. Leo je najstariji fudbaler sa pet golova na jednom SP, a postao je i prvi koji je tresao mrežu i asistirao na tri različite utakmice istog turnira još od 1966. godine. 

Stigao je i do brojke od 19 pogodaka u kojima je direktno učestvovao na planetarnim smotrama, 11 puta strelac i osam puta asistent, pa je stao uz rame Miroslavu Kloseu, Ronaldu Nazariju de Limi i Gerdu Mileru. Mesi će u finalu postati igrač sa najviše nastupa u istoriji Mundijala (26).

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija