• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2022

14:08

ANA RAJKOVIĆ TVRDI: DOTIČNE ŽENE PRAVE LAŽNE PROFILE! Život im za to JEDINO SLUŽI!

printscreen

Fudbal

ANA RAJKOVIĆ TVRDI: DOTIČNE ŽENE PRAVE LAŽNE PROFILE! Život im za to JEDINO SLUŽI!

Podeli vest

Nedavno je kao bomba odjeknula vest usred Mundijala u Kataru da u našem nacionalnom timu postoje problemi i afere, koje su naši reprezentativci demantovali. Društvane mreže su eksplodirale, a u centru pažnje našla se supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana, koja je rešila da stane na put pričama za koje tvrdi da su izmišljotina

Rešila je da se oglasi Ana Rajković i otkrije od koga su potekle priče o aferi, koje su plasirane da bi se narušila atmosferu u nacionalnom timu!

- Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučilče da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni! Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti! Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - poručila je između ostalog Ana Rajković za Story.

 

Foto: printscreen

 

Sada se ponovo oglasila i otkrila da su žene koje su je "ocrnile" napravile lažne profile gde je sada "pljuju".

- U komentarima i dalje možete videti lažne profile koje dotične prave na instagramu i twitter-u, jer im život za to jedino i služi! Živela ljubav- napiala je Ana Rajković, a ostaje da se vidi da li će u danima pred nama otkriti ko joj je to "radio o glavi".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija