• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2022

02:11

UPERIO PIŠTOLJ U MIHU I PUCAO MU U NOGE! "NEEE BINOOO" Ovako je hteo da uplaši velikog prijatelja!

AP

Fudbal

UPERIO PIŠTOLJ U MIHU I PUCAO MU U NOGE! "NEEE BINOOO" Ovako je hteo da uplaši velikog prijatelja!

Podeli vest

O Sinišu Mihjaloviću (53) kruže brojne legende, a jednu je ispričao Dragiša Binić sa kojim je igrao u Crvenoj zvezdi, a postali su veliki prijatelji

Siniša Mihajlović preminuo je posle nekoliko godina velike borbe sa leukemijom. Ceo svet je u šoku! Posle tri ciklusa hemoterapije bio je podvrgnut transplataciji koštane srži. Početkom leta je proveo mesec dana u bolnici, koju je napustio u julu, ali mu se nedavno stanje opet pogoršalo. Nažalost, Miha nije uspeo da dobije bitku protiv ovog protivnika.

O Sinišinom životu može da se snimi film, a Binić je otkrio pre nekoliko meseci zanimljive detalje. Jednog dana došao na ideju da preplaši Mihajlovića.

- Jednom sam rešio da ga iznenadim. Stavio sam pištolj u sobu sa ćorcima i ulazim dok je ležao. Rekao sam mu "Ti cinkarošu jedan" i pucao. On je ležao na krevetu i rekao "Ne, Bino!" i kako je puklo u onom dimu, on je skupio noge i mrdao prstima da vidi da li je ranjen. Pa gleda čaršaf, ćebe, pa mene, ništa mu nije bilo – prisetio se Binić i otkrio da se Siniša plašio Ljupka Petrovića.

Foto: Starsportphoto

Dragiša Binić

-On je kao klinac drhtao od Ljupka. Drhtao je. Znaš kako, dete iz Borovog sela, znao je da igra bilijar i igrao ga je strašno. Nema šanse da ga pobediš. U mom kraju je onda bio popularan stoni tenis, u njegovoj generaciji ovo drugo.

Jedna od glavnih karakteristika Mihajlovića jesu tačnost i preciznost.

-Miha je kao prvo bio tačan. Da on zakasni da dođemo u sobu da spavamo? Ne, on dođe pola sata ranije, kupi novine, legne… Mene je ta njegova tačnost i nervirala, a bili smo cimeri.

Bonsu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Masha

pre 1 godinu

Miha NIJE bio iz Borova sela, nego oz Borova NASELJA. Hvalite se prijateljstvom s njim, a ne znate ni osnovne podatke iz njegovog zivota. Pocivao u miru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17