• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

19:53

BILI SU NERAZDVOJNI PRIJATELJI! Evo kako je Ibrahimović PRIČAO o Mihajloviću! Pružao je podršku Siniši do smrti!

Fudbal

BILI SU NERAZDVOJNI PRIJATELJI! Evo kako je Ibrahimović PRIČAO o Mihajloviću! Pružao je podršku Siniši do smrti!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini posle duge borbe sa opakom leukemijom

Odavno je poznato da su Siniša i Zlatan bili veliki prijatelji. Složni, zagrljeni, braća. Kao da ih je ista majka rodila.

Po završetku karijere i upliva u trenerske vode, Miha je održao sjajan odnos sa Šveđaninom, te su imali i istorijski nastup na Sanremu, gde su se predstavili pesmom "Jutro je", od Nade Topčagić.

U svojoj knjizi "Adrenalin" Ibrahimović je prvi put otkrio kako se osećao kada je saznao da njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović boluje od bolesti koja mu je odnela brata. Zlatan je otkrio da je bio u totalnom šoku kada je čuo da Siniša ima leukemiju. 

- Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem. Nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo, jer obično to ja radim drugima - rekao je Ibrahimović pre nekoliko meseci, a nema sumnje da je i sada među prvima pružio podršku velikom prijatelju.

Foto: Starsportphoto

 

- Ponudio sam mu bilo kakvu pomoć, bio sam tu za njega - istakao je Zlatan, kome je leukemija odnela jednog člana porodice, brata Sapka.

Ibrahimovićev stariji brat preminuo je 2014. godine od opake bolesti, nakon 14. meseci žestoke borbe za ozdravljenje. Ipak, bolest je pobedila, Sapko je umro pred Zlatanovim očima i taj događaj ostavio je nezalečivu ranu na njegovo srcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija