• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

11:22

DRAGAN DŽAJIĆ SE SLOMIO I ZAPLAKAO ZA SINIŠOM MIHAJLOVIĆEM! (VIDEO)

informer

Fudbal

DRAGAN DŽAJIĆ SE SLOMIO I ZAPLAKAO ZA SINIŠOM MIHAJLOVIĆEM! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Džajić se slomio i zaplakao za Sinišom Mihajlovićem za vreme komemoracije na Marakani

 

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović napustio nas je u petak u 54. godini, posle duge i teške bolesti.Biće sahranjen u ponedeljak u Rimu, dok je njegov nekadašnji klub Crvena zvezda tim povodom danas organizovao komemoraciju.

Brojni fudbaleri, sportisti, sportski radnici i prijatelji došli su na "Marakanu" kako bi odali poslednju poštu Mihajloviću.

- Ohrabrila me je njegova izjava da "ova bolest i ne zna s kime je ušla u koštac"... Znači ušla je sa borcem i on je takav bio, verovao je da će je savladati, ali nije mogao da se izbori sa time. Moraću da ponovim nekoliko reči da ne bih dalje ovako emotivno razgovarao - rekao je Džajić i zaplakao:

- Kada smo razmišljali o Mihi, bio je jedan udarac sa 40 metara od gola, vidim da mladić šutira položaj da šutira. Okrenuo sam se prema Ljupku i reko "neće valjda". Šutnuo je tako da je naš golman jedva odbranio. Onda sam razgovarao sa Ljupkom i prva utakmica u prvenstvu bila je protiv Vojvodine. Dogovorio sam se sa Ljupkom da ga pozove da dođe kod nas i da malo popričamo. Pitam ga hoćeš u Zvezdu? Kao iz topa kaže - da. I tako je bilo. Za to kratko vreme koje je proveo u Zvezdi, a njegov doprinos je bio ogroman. BIo je prznica sa velikim srcem, nije voleo da gubi ni na treningu, pa sam govorio i trenerima da ne ulazi u sukob sa igračima. Ne voli čovek.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija