• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2022

15:00

PAPA HTEO DA PROGLASI MIHU ZA SVECA! Siniša ostavio utisak i na poglavara rimokatoličke crkve!

Fudbal

PAPA HTEO DA PROGLASI MIHU ZA SVECA! Siniša ostavio utisak i na poglavara rimokatoličke crkve!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je početkom prošle godine otkrio da je razgovarao sa papom Franjom, vrhovnim poglavarom rimokatoličke crkve

Neverovatan utisak Siniša je ostavio i na poglavara rimokatoličke crkve - papu Franju, koga je imao priliku da upozna 2021. u Vatikanu.

Siniša je ovaj susret nazvao nezaboravnim iskustvom.

- To je bilo nezaboravno iskustvo. On je mudar, duhovit čovek koji je uvek spreman za šalu - otkrio je jednom prilikom Mihajlović.

Foto: AP foto

On je ispričao i jednu zanimljivu anegdotu sa sastanka na koji je išao sa suprugom Arijanom i taštom.

Papa mu je, po njegovim rečima, rekao: "Treba da postaneš svetac zbog toga što si poveo i taštu".

Razgovor je trajao tri sata, a papa je na Sinišu ostavio izuzetan utisak.

- Ispred mene je sedeo čovek velike mudrosti i strpljenja, bio sam tamo tri sata, a imao sam utisak da je vreme proletelo, kao da je sve trajalo pet minuta. On zaista ima nešto više, kada ga čujete kako govori – ostavi trag u vama - otkrio je tada Siniša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija