• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2022

06:00

POTEZ KOJI JE ZGROZIO CELU PLANETU! Heroj Argentine pokazao NEVIĐENI PROSTAKLUK! Otkrio svoje PRAVO LICE!

Reuters

Fudbal

POTEZ KOJI JE ZGROZIO CELU PLANETU! Heroj Argentine pokazao NEVIĐENI PROSTAKLUK! Otkrio svoje PRAVO LICE!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je Francusku u finalu Mundijala i postala šampion sveta, ali je trijumf Gaučosa ostao u senci nekorektnog poteza golmana Emilijana Martineza

Junak argentinske nacije, koji je u drugoj seriji odbranio penal Komanu i direktno doprineo osvajanju titule, prve od 1986. godine, bacio je ljagu na spektakl.

Naime, Martinez je proglašen za najboljeg čuvara mreže na Mundijalu i dobio je trofej namenjen najuspešnijem golmanu.

Ali kada je uzeo trofej, Emilijano je pokazao koliki je, u stvari, prostak! O čemu se radi? Golman Aston Vile je sa "zlatnom rukavicom" simulirao falus?!

Ništa ne bi bilo čudno, da to nije uradio pred milionskim auditorijumom koji su posmatrali proslavu Gaučosa, a što je još gore, pred očima svoje ćerke koja je bila na stadionu sa svojom majkom.

Foto: Tanjug

Emilijano Martinez sa ćerkicom

Nema sumnje da Argentina ima najboljeg golmana sveta, ali i preozbiljnog primitivca "ispred crte", koji je u samo nekoliko trenutaka slave pokazao svoje pravo lice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 1 godinu

SEDAMNAEST GODINA SAM U FUDBALU ,NISAM UPOZNAO GOLMANA KOJI JE U VINKLU,TAKO DA TO NE TREBA DA CUDI NIKOGA. SVI SU TAKVI.

VLADO

pre 1 godinu

Tvoj komentar nije nista bolji od ponasanja Martineza. Nisi nista manji prostak od njega.

Niko

pre 1 godinu

Pa dobro nije njemu bilo lako, milijarda ljudi gledalo a na penali si u centru paznje, koji teret mogao da razocara milioni i celu argentinu kad padne taj teret tesko da covek ostane normalan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija