• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

20:41

LUDAK... DIBU MARTINEZ NAPRAVIO NOVI SKANDAL! Golman ARGENTINE ponovo VREĐA Mbapea! (FOTO)

reuters

Fudbal

LUDAK... DIBU MARTINEZ NAPRAVIO NOVI SKANDAL! Golman ARGENTINE ponovo VREĐA Mbapea! (FOTO)

Podeli vest

Argentinski golman Emilijano Martinez ponovo je u centru pažnje zbog "nedoličnog" ponašanja

Slavlje u Buenos Ajresu povodom svetske titule traje od nedelje, a danas su u prestonici Argentinci dočekali svoje heroje. Pobednička parada krenula je sa aerodroma i pitanje je kada će se završiti budući da je preko sto hiljada navijača izašlo na ulice kako bi pozdravili nove svetske šampione. 

Glavna zvezda je, naravno, Lionel Mesi, ali je sjajnim intervencijama na Mundijalu simpatije navijača pokupio i Emilijano Martinez. Ipak, čini se da golman Argentine na sve načine pokušava da se zgadi ostatku sveta budući da je na dočeku napravio novi "skandal". 

Dibu je na proslavu poneo lutku bebe, a na nju nalepio lik Kilijana Mbapea, najboljeg francuskog fudbalera koji mu je dao tri gola u finalu. Martinez bebu nosi u naručju dok su navijači Argentine oduševljeni njegovim gestom, ostatak sveta ga osuđuje. 

Zanimljivo je da je pored Dibua u tom momentu bio Lionel Mesi koji će kroz desetak dana ponovo biti saigrač Kilijanu Mbapeu budući da obojica brane boje Pari Sen Žermena. Biće interesantan njihov prvi susret posle ove "prozivke", kao i "minuta ćutanja" u svlačionici Argentine za Kilijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
csi

pre 1 godinu

Pametnije mu je da se poklopi ušima, čovjek mu je izrešetao mrežu. A ujedno nije zaslužio zvanje najboljeg golmana kad po statistici nije bio ni blizu Livakovića.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija