• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

11:38

SNIMAK SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJI NISTE SKORO VIDELI! Ovo mu je bilo važnije od fudbala! Priznanje bitnije od trofeja

printscreen

Fudbal

SNIMAK SINIŠE MIHAJLOVIĆA KOJI NISTE SKORO VIDELI! Ovo mu je bilo važnije od fudbala! Priznanje bitnije od trofeja

Podeli vest

Legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini

Sahranjen je u ponedeljak, na Svetog Nikolu, u Bazilici Svete Marije od an|ela i mu~enika u Rimu, uz prisustvo velikog broja fudbalskih asova, predstavnika klubova za koje je igrao, prijatelja iz celog sveta i porodice.

Porodica, prijatelji i navijači i dalje su opraštaju od Siniše, a na društvenim mražama pojavio se snimak od pre skoro dve decenije.

Foto: ATAIMAGES

 

Legendarni fudbaler i trener je često toku pauze vreme provodio u Srbiji sa suprugom i decom, a najčešće su boravili u Novom Sadu. Porodica Mihajlović je jednom prilikom imala vremena da se pojavi u čuvenoj dečijoj emisiji „Fazoni i fore“ koju je pratilo svako dete u Srbiji.

Na snimku su Siniša i supruga Arijana, ali i tada devetogodišnja Viktorija, osmogodišnja Virdžinija, te šestogodišnji Miroslav i četvorogodišnji Dušan. Siniša je bio počasni građanin Novog Sada, a to priznanje mu je mnogo značilo.

Foto: ATAIMAGES

 

- Svaki slobodan trenutak koristim da dođem u Novi Sad, iako nisam rođen ovde. Rođen sam u Vukovaru, ali sam došao sa 18 godina u Novi Sad i tu je krenula moja malo ozbiljnija karijera i ovde ću da završim karijeru, sa svim mojim prijateljima iduće godine. Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu i ovde su najbolji ljudi na svetu. Imao sam čast da budem počasni građanin Novog Sada i to mi je najdraže priznanje, a kao fudbaler sam osvojio 17 trofeja. Počasni građanin je najlepše priznanje jer je to čoveku, a ne fudbaleru – i to mi je uvek bilo važnije u životu - poručio je Siniša Mihajlović pre skoro 18 godina u pomenutoj emisiji na RTS.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija