• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2022

11:00

UPALJEN ALARM U JUVENTUSU ZBOG VLAHOVIĆA! Niko ne zna kad će kraj mukama!

Reuters

Fudbal

UPALJEN ALARM U JUVENTUSU ZBOG VLAHOVIĆA! Niko ne zna kad će kraj mukama!

Podeli vest

Italinajski mediji, pre svih "Gazeta delo Sport", ovih dana posebnu pažnju posvećuju srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću, koji još uvek nije spreman za treninge kakve imaju njegovi saigrači

Od povratka u Italiju, posle Svetskog prvenstva u Kataru, Dušan Vlahović radi po specifičnom programu rada u teretani.

Zapaljenje  zbog kojeg je propustio nekoliko utakmica pre pauze za Svetsko prvenstvo, pogodilo ga je i u Kataru. Igrao je, ali malo i stežući zube -piše italijanska Gazeta i dodaje: 

Foto: Tanjug/AP

 

- Biće teško, posebno jer se Juve u velikoj meri oslanja na najvažniji potpis prošlog januara. Nova projekcija je sada povezana sa testovima koje će uraditi u narednih nekoliko dana i koji će mu, ako uspe, omogućiti da se ponovo pridruži grupi. Vlahović je već neko vreme primoran - da se nosi sa bolovima u preponama. Već je doživeo neke manje smetnje u Firenci, ali ih je lako rešavao sa slobodnim danom svake druge nedelje. Prelazak u Juve ga je stavio pred mnogo duži i koncentrisaniji kalendar, sa mečevima koji će se igrati svaka tri dana. U drugoj polovini prošle sezone, napadač je stisnuo zube, istovremeno snizivši nivo performansi. Potom je leti bio na tretmanima i sveo odmor na minimum. Ali od kraja prošlog oktobra problem se ponovo pojavio i sada pokušava da ga reši što bolje. 

Foto: reuters

 

 

Alegri je bio vrlo oprezan nakon prijateljske utakmice protiv Rijeke: "Vlahović? Znak pitanja - rekao je i dodao:

- Prati program rada, nadamo se da ćemo ga imati što pre.

- Veliki meč protiv Napolija mogao bi da postane realan cilj povratkom u grupu do kraja godine, ali će odluka zavisiti od toga kako mu bude bilo kada bude trenirao sa većim opterećenjem! Za Juve je Srbin od krucialne važnosti, čak i ako ga je Milik adekvatno zamenio u prvih nekoliko meseci sezone - pišu Italijani!

Foto: reuters

 

Svakako Alegri ih je takođe poželeo zajedno, pošto Poljak takođe može da igra iza centarfora. Učinak Vlahovića u prvom delu bio je 6 golova i asistencija na 10 nastupa u Seriji A i gol i asistencija na 5 mečeva odigranih u Ligi šampiona.

Vlahovićev povratak na teren s nestrpljenjem se čeka i zbog oporavka Federika Kjeze. Nekadašnji tandem u napadu Fiorentine još nije odigrao zajedničku utakmicu u dresu Juventusa, a prošlo je već 11 meseci kako su ponovo saigrači. Velika očekivanja imaju navijači Juventusa od dvojice mladih napadača. Za Fiorentinu su zajedno nastupili u 35 mečeva, u kojima je Vlahović osam puta bio strelac i dvaput asistirao Kjezi, dok se Italijan sedam puta upisao u strelce i isto toliko puta omogućio pogodak srpskom napadaču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20