• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

23:29

BORJANOV SAIGRAČ NA METI REALA! Sprema se SPEKTAKULARAN TRANSFER!?

Starsportphoto

Fudbal

BORJANOV SAIGRAČ NA METI REALA! Sprema se SPEKTAKULARAN TRANSFER!?

Podeli vest

Real Madrid pokazao interesovanje za Alfonsa Dejvisa, ali Bajern Minhen nema nameru da proda reprezentativca Kanade

Stigao je Alfonso Dejvis kao tinejdžer u Bajern iz Minhena, a kako godine odmiču Kanađanin izrasta u jednog od najboljih bekova sveta. Nedavno je do Mundijala predvodio svoju reprezentaciju u tandemu sa Milanom Borjanom i Džonatanom Dejvidom. Ipak, Kanada nije u Kataru ostvarila očekivan rezultat te se Dejvis ekspresno vratio na Alijanc Arenu. 

Njegove partije u dresu Bavaraca prethodnih godina oduševile su svet. NEma sumnje da bi svaki klub u Evropi želeo Dejvisa u svojim redovima, ali za mnoge je to nedostižna misija pa i ne pokušavaju. Sa druge strane, Real Madrid je ubeđen da mogu do Kanađanina, a kako prenosi "Bild" Kraljevski klub je na adresu Bajerna poslao konkretnu ponudu. 

Foto: Reuters

Ipak, Bajern Minhen nije ni razmatrao visinu ponude već je odmah stigao odgovor na Santijago Bernabeu - "Dejvis nije na prodaju". Kanađanin je ugovorom za Bavarce vezan do 2025. godine i jasno je da bi Real morao dobrano da se isprsi. Ali na Alijanc Areni smatraju Dejvisa za nosioca nove generacije, a ideja je da tim u budućnosti bude sastavljen upravo oko brzonogog levog beka. 

Dejvis je u Bajernu od 2019. Kanađanin je ove sezone igrao na 12 mečeva u Bundesligi. Bavarci su ga Vankuveru platili 10.000.000 evra iako je tada imao svega 19 godina, a "Transfermarkt" ga u ovom momentu procenjuje na 70.000.000 evropskih novčanica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija