• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2022

19:00 >> 16:04

MORAM DA BUDEM BOLJI TRENER! Dijego Simeone: U meni je problem

reuters

Fudbal

MORAM DA BUDEM BOLJI TRENER! Dijego Simeone: U meni je problem

Podeli vest

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone priznao je da je on jedan od glavnih krivaca za loše rezultate madridskog kluba u španskoj La Ligi, prenose španski mediji

 Atletiko se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli španskog prvenstva sa 13 bodova manje od prvoplasirane Barselone.

Argentinski stručnjak je istakao da je Atletiko pre početka sezone bio jedan od kandidata za titulu.

- Imamo odličan tim u kome igraju četvorica igrača iz finala Svetskog prvenstva. Možda sam ja taj koji ne daje sve što može za ovaj tim. Ja sam taj koji mora da se poboljša kako bi ekipa podigla svoj nivo igre u prvenstvu. Većina ovih fudbalera osvojila je sa Atletikom špansko prvenstvo. U meni je problem - rekao je Simeone, koji je trener Atletika od 2011. godine.

Atletiko je poslednju pobedu u španskom prvenstvu ostvario 23. oktobra protiv Betisa (2:1), a potom je zabeležio dva poraza i remi uoči pauze za Mundijal u Kataru.

Atletiko će večeras u prvoj utakmici posle pauze na svom terenu dočekati Elče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17