• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

18:53

SENKA NA BLISTAVU KARIJERU! Slavni Brazilac SEK*UALNO uznemiravao DEVOJKU! Preti mu ROBIJA!

Tanjug/AP

Fudbal

SENKA NA BLISTAVU KARIJERU! Slavni Brazilac SEK*UALNO uznemiravao DEVOJKU! Preti mu ROBIJA!

Podeli vest

Devojka je odmah posle incidenta pozvala policiju

Kapiten brazilske reprezentacije Dani Alveš našao se pod istragom policije, jer je seksualno uznemiravao jednu devojku u noćnom klubu u Barseloni.

Skandal se desio u diskoteci, gde je iskusni defanzivac, navodno, "počeo da pipa tu žensku osobu bez njene dozvole, čak i da joj zavlači prste ispod odeće".

Devojka je preplašena otišla kod svojih prijatelja, koji su bili takođe u tom klubu, da bi odmah zatim pozvali obezbeđenje. 

Ipak, dok su stigli pripadnici organa reda, Alveš je nestao sa lica mesta i otišao u nepoznatom pravcu.

Prema pisanju španskih medija, devojka je bila veoma nervozna, i pored nje su bili sve vreme prijatelji sa kojima je otišla da prijavi ceo incident katalonskoj policiji. Ona je sve njima objasnila, tako da je odmah pokrenut postupak.

Zbog toga se oglasio i advokat Danija Alaveša koji je demantovao da je njegov klijent seksualno uznemiravao nepoznatu devojku, napominjući da je Brazilac bio u toj deskoteci, ali da se veoma kratko zadržao tamo.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija