• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

12:41

DRAGOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU? Konačno se oglasio defanzivac, evo šta kaže o odlasku sa "Marakane"!

Starsportphoto

Fudbal

DRAGOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU? Konačno se oglasio defanzivac, evo šta kaže o odlasku sa "Marakane"!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović oglasio se nakon niza spekulacija da bi ove zime mogao da napusti redove šampiona Srbije

Stub odbrane kluba sa "Marakane" mesecima je na meti Sampdorije. Pokušava da ga dovede trener Dejan Stanković, ali je ponuda od 500.000 evra glatko odbijena.

Potom su Španci pisali da Sevilja, odnosno lično Horhe Sampaoli, želi Dragovića u svojim redovima. Zvezda je već poručila da ne planira da ne proda Dragovića ove zimeKurier.at piše: "Sampdorija? Sevilja? Dragović mora da ostane u Beogradu".

- Mislim da je velika šteta i ne mogu da razumem zašto je igraču sukraćena šansa, ali sam profesionalac i prihvatam sve.  Sad se radujem svakom narednom meču koji ćemo igrati pred našim neverovatnim navijačima u Beogradu sa kojima želim da proslavim titulu ovog leta - rekao je Dragović za Kurier.

Foto: Starsportphoto

 

Inače, posle prve sramne ponude Sampdorije, mediji iz Italije tvrde da je tim Dejana Stankovića spreman da da duplira ponudu.

Prema informacijama poznatih novinara iz Italije, Sampdorija će uskoro na adresu Crvene zvezde poslati novi predlog o transferu. Sa "Čizme" tvrde da član Serije A i dalje želi da pozajmi Dragovića, ali da u ugovor ubaci klauzulu o obaveznom otkupu, u slučaju opstanka u Seriji A. I to za milion evra u dve rate

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija