• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2023

16:49

NEJMAR NA RASPRODAJI! PSŽ doneo odluku! Srozali cenu Brazilcu samo da bi mu videli leđa!

Tanjug/AP

Fudbal

NEJMAR NA RASPRODAJI! PSŽ doneo odluku! Srozali cenu Brazilcu samo da bi mu videli leđa!

Podeli vest

Kako javlja španski Fićahes, Pari Sen Žermen stavio je Nejmara da Silvu na transfer listu

Francuski gigant je spustio cenu za slvanog Brazilca na samo 50 miliona evra u nadi da će privući klubove iz Premijer lige! Nejmar, koji je najskuplji igrač u istoriji fudbala, pre pet godina je došao u PSŽ koji ga je doveo iz Barselone za 222 miliona evra, ali Nejmar nije uspeo da ostvari cilj i donese Parižanima titulu prvaka Evrope.

Foto: reuters

 

Njemu se nakon 1. jula prošle godine automatski produžio ugovor do 2027, uz nestvarnu platu. Zvezda tima Kilijan Mbape je pre nekoliko meseci potpisao novi ugovor s PSŽ-om, koji ga je uspeo zadržati u "ratu" sa Real Madridom za još nestarniji novac! Brzonogi fudbaler ne samo da je do odlaska Ronalda u Al Nasr imao najveću platu u svetu fudbala već i najveće bonuse pa je u potpunosti vlasnik prava na svoje ime, što ima velike posledice kod prodaje dresova i drugih klupskih artikala.

Foto: Tanjug/AP

 

Na sve to u klubu je i dalje Lionel Mesi, tako da njihove tri plate ukupno sada iznose oko 210 miliona evra! Ni gigant poput PSŽ-a ne može da izdrži takav pritisak na budžet, s obzirom na stara i nova UEFA pravila o održivosti i poslovanja. Hoće li na kraju Nejmar promeniti sredinu i okušati se u nekoj novoj ligi, saznaćemo uskoro...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija