• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2023

11:34

MANĆINI ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! Još žali za Mihom, a doživeo je novi udarac!

Reuters

Fudbal

MANĆINI ĆE SE TEŠKO OPORAVITI! Još žali za Mihom, a doživeo je novi udarac!

Podeli vest

Đanluka Vijali (59), legendarni fudbaler Italije, preminuo je od posledica raka pankreasa

Selektor Italije Roberto Manćini doživeo je novi udarac. Nedavno je ostao bez velikog prijatelja   Siniše Mihajlovića koji je preminuo u decembru, a sada je ostao i bez Đanluke Vijalija. 

- Ova 2022. je bila veoma tužna za mene. Tužna 2022. je prošla, za mene veoma tužna: smrt Siniše, bolest Đanluke. Ovo su stvari koje opterećuju srce, one oko kojih ne možete ništa učiniti. Posle sportskog razočaranja, s druge strane, uvek možete mnogo toga da nadoknadite - rekao je nedavno Manćini.

Roberto i  Vijali bili su saigrači u Sampdoriji, a Đanluka je bio i deo štaba reprezentacije Italije uz Roberta, tu poziciju je napustio da bi nastavio lečenje u Londonu.

- Njegovi motivacioni govori u kampu Italije su predstavljali remek dela književnosti, u neponovljivom mesecu magičnih noći u kampu Italije, a najmagičnija je bila noć na Vembliju. Zagrljaj sa Mančinijem posle poslednje odbrane Donarume u noći finala obišao je svet - pišu italijanski mediji. 

Foto: Reuters

Đanluka Vijali

Vijali je 2018. godine objavio da se izlečio od raka pankreasa, ali mu se bolest ponovo vratila u smiraj 2022. godine. Naprasno mu je pozlilo kod kuće i prebačen je u bolnicu u Londonu.

- Najteže mi je bilo da kažem porodici: roditeljima, braći, sestrama, ženi Katrin i našim devojčicama Oliviji i Sofiji. Saznanje da imate rak donosi i nekakav osećaj sramote, kao da ste sami krivi jer ste ga dobili. Želeo sam i dalje da budem Vijali kakvog su ljudi poznavali, ali sam onda odlučio da ispričam svoju priču u knjizi - govorio je Vijali.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija