• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2023

15:49

IZVINITE... As REALA napravio GLUPOST zbog koje je na UDARU!

Tanjug/AP

Fudbal

IZVINITE... As REALA napravio GLUPOST zbog koje je na UDARU!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Orelijan Čuameni našao se na udaru kritika zbog ponašanja poslednjih dana

Fudbaleri Real Madrida teškom mukom izborili su plasman u narednu fazu Kupa Kralja, a Orelijan Čuameni nije bio na raspolaganju treneru Karlu Ančelotiju. Francuz je povređen, zbog toga nije bio u sastavu, ali mu to ne daje za pravo da se pokaša kako želi...

Naime, on je slobodan dan iskoristio da ode u Pariz kako bi pratio meč između Čikago Bulsa i Detroit Pistonsa. U to vreme su njegovi saigrači igrali meč Kupa Kralja protiv Viljareala. 

Foto: Tanjug/AP

- Izvinjavam se klubu, stručnom štabu, saigračima i navijačima Real Madrida što sam bio na drugom događaju dok smo igrali u kup takmičenju. Pratio sam meč protiv Viljareala, ali sam pogrešio. Tako mi je žao - napisao je Čuameni na društvenim mrežama.

Real je slavio sa 3:2, dok su u Parizu Bulsi bili bolji od Pistonsa 126:108. Čuameni je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Real Madrid, nije još postigao gol. On je letos došao iz Monaka u transferu vrednom 100.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MODRIĆ NA UDARU ŠPANACA! Hrvat nije navikao na ovakve kritike!
Fudbal

MODRIĆ NA UDARU ŠPANACA! Hrvat nije navikao na ovakve kritike!

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Superkupa Španije, pošto su u Rijadu posle penala pobedili Valensiju ukupnim rezultatom 5:4. Iako je godinama jedan od najboljih igrača Reala, Luku Modrića su posle ovog meča pošteno iskritikovali španski mediji

12.01.2023

14:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija